Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fost director RADET: Bucurestenii care nu au caldura si apa calda pot cere despagubiri

Hotnews Hotnews,
 Fost director RADET: Bucurestenii care nu au caldura si apa calda pot cere despagubiri

Fostul director RADET Gabriel Dumitrascu a explicat ca apa calda trebuie sa intre in bloc la temperatura de 55 - 60 de grade Celsius pentru ca in apartamentele bucurestenilor sa fie 22 de grade, dar acest lucru nu se intampla din cauza infrastructurii depasite. El mai spune ca oamenii pot cere despagubiri furnizorului pentru lipsa de caldura si apa calda. continuă pe Hotnews

Fost director RADET: Bucurestenii care nu au caldura si apa calda pot cere despagubiri

Gabriel Dumitrascu PNL), fostul director RADET, a explicat, duminica, la Digi24, ca bucurestenii care nu au caldura si apa calda pot cere despagubiri.

RADET, apel pentru bucuresteni. Ce trebuie sa faci daca nu ai caldura si apa calda

Mai multe avarii majore au fost anuntate de RADET in Bucuresti. Iata cand va reveni apa calda si caldura in zonele vizate. Va comunicam ca sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici - SCADA d.

Zeci de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura din cauza unei avarii

Bucurestenii de pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala nu au apa calda si caldura de mai multe ore, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare. Potrivit Termoenergetica Bucuresti, furnizarea agentului termic se va relua la ora 15. 00, scrie Mediafax.

Sectoarele 2 si 3 au ramas iar fara apa calda si caldura. inca o conducta de apa s-a spart FOTO VIDEO

Locuitorii Sectoarelor 2 si 3 din Capitala au ramas, din nou, fara apa calda si caldura, dupa ce, la finalul lunii noiembrie, au stat mai bine de 10 zile cu caloriferele reci.

VIDEO Un nou protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei. Cetatenii cer primarului Gabriela Firea apa calda si caldura

Zeci de persoane au venit joi dimineata cu ligheanele in fata Primariei Capitalei pentru a protesta fata de faptul ca nu au apa calda si caldura cu zilele. Oamenii spun ca vin de la serviciu, ingheata de frig in case si nu pot face un dus, situatie inacceptabila la 30 de ani de la Revolutie. Saptamana trecuta a avut loc un protest similar in fata Primariei.

Avarie dupa avarie! Sute de familii din Bucuresti stau fara apa calda si caldura

In prag de sarbatori, Capitala Romaniei este in avarie. Sute de familii din Bucuresti stau si la aceasta ora fara apa calda sau incalzire. in timp ce in unele zone reteaua de apa a cedat si a in.

inca o avarie majora la reteaua de termoficare din Capitala. Care sunt zonele afectate

O noua avarie majora la reteaua de termoficare din Capitala, produsa de data aceasta in zona Arenei Nationale, a lasat fara apa calda si caldura mai multe blocuri de pe bulevardele Basarabia, Nicolae.

Scandalul permiselor portarma: Cinci persoane au fost arestate preventiv, printre care politisti si angajati ai jandarmeriei

Tribunalul Caras-Severin a dispus, joi seara, masura arestului preventiv pe numele a cinci persoane implicate in dosarul permiselor de portarma din judet, printre care seful Serviciului Arme si Munitii din cadrul IPJ, Radu Stefan, transmite Agrepres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )