Libnet.ro
UNICEF

20:30

A fost externat primul copil din Romania care s-a nascut cu coronavirus

Antena3 Antena3,
A fost externat primul copil din Romania care s-a nascut cu coronavirus

Primul copil care s-a nascut cu coronavirus a fost externat vineri, alaturi de mama sa. Ambii au fost retestati si au primit rezultate negative. continuă pe Antena3

Primul bebelus din Romania nascut cu noul coronavirus, la Maternitatea din Sibiu. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticata inca de cand era insarcinata

Primul copil nascut cu noul coronavirus a fost adus pe lume la Maternitatea din Sibiu. Mama bebelusului este o tanara de 26 de ani, confirmata cu Covid-19. Nasterea a avut loc in conditii speciale. Atat.

Orasul din Romania care se afla in topul celor mai sigure locuri de vizitat din Europa

Oradea se regaseste in topul celor mai sigure destinatii de calatorie din Europa, in vreme de pandemie. Oradea a ajuns in acest top datorita numarului mic de infectari si a masurilor luate la hoteluri si terase.

Primul oras din Romania in care se redeschid cresele de stat. Fiecare copil va avea 4,5 metri patrati la dispozitie

Cresele din Cluj-Napoca se deschid joi, primaria locala fiind prima din tara care reuseste sa redeschida cresele in aceasta perioada. Numarul de locul disponibile va fi injumatatit pentru a putea fi asigurat un spatiu de 4,5 metri patrati pentru fiecare copil si o distanta de 2 metri.

Laurette, revoltata dupa ce a vazut in ce hal i-a fost externat bunicul: Nu am cuvinte! in ce tara traim

Modelul Laurette se arata extrem de revoltata de ce se intampla in spitalele din Romania.

De ce a fost eliberat Marius Csampar din inchisoare, criminalul in serie condamnat la detentie pe viata

Marius Csampar este unul dintre cei mai cunoscuti infractori din Romania. Criminalul in serie fost condamnat la detentie pe viata, iar pandemia de coronavirus a fost biletul sau catre libertate. Marius.

Studentii si elevii ii cer lui Iohannis sa respinga legea prin care este interzisa in scoli orice referire la identitatea de gen: Parlamentul a trimis educatia din Romania in Evul Mediu

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul National al Elevilor CNE) condamna adoptarea de catre Senat, camera decizionala, a amendamentului care interzice orice activitate in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen in scoli si universitati. Studentii si elevii spun ca Parlamentul a legiferat abuzurile asupra persoanelor al caror gen nu corespunde sexului biologic, a limitat dreptul la educatie al acestora si a instigat la ura impotriva lor, trimitand educatia din Romania in Evul Mediu si cer presedintelui sa nu promulge actul normativ.

ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, ca urmare a unui amendament initiat si sustinut de liberali si social-democrati, conform Agerpres. ro.

Locul din Romania in care poti da peste un scorpion

Scorpionii sunt un ordin de animale nevertebrate din clasa Arachnida, increngatura Arthropoda.

Locul din Romania in care poti calca pe un scorpion

Scorpionii sunt un ordin de animale nevertebrate din clasa Arachnida, increngatura Arthropoda.

Sapte suporteri din Muntenegru care au fost la meciul Partizan vs Steaua Rosie, infectati cu coronavirus

Sapte suporteri din Muntenegru care s-au deplasat in Serbia pentru a asista la meciul dintre Partizan Belgrad si Steaua Rosie Belgrad au fost depistati pozitiv cu Covid-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )