Libnet.ro
UNICEF

22:15

A fost incoronat cel mai urat caine din lume. Cum arata si ce poveste emotionanta are Quasi Modo

Antena3 Antena3,
A fost incoronat cel mai urat caine din lume. Cum arata si ce poveste emotionanta are Quasi Modo

Un metis de pitt-bull cu ciobanesc olandez a fost incoronat cel mai urat caine din lume. Dincolo de infatisarea cu care a reusit sa convinga juriul, Quasi Modo are o poveste de viata impresionanta. A fost. continuă pe Antena3

Quasi Modo, cel mai urat caine din lume

Quasi Modo, o corcitura intre pitbull si ciobanesc olandez, a castigat titlul de cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California.

El e Boo, cel mai mic caine din Marea Britanie. Este cat o cutie de bere

Faceti cunostinta cu cel mai mic caine din Marea Britanie. Boo apartine rasei chihuahua si, la sase luni, in pozitia asezat, abia daca atinge inaltimea a doua conserve. Boo are 20 de centimetri lungime.

Patricia de la Amadeus, la Barcelona alaturi de cel mai sexy barbat din lume

Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus a petrecut cateva zile de neuitat in Barcelona, acolo unde l-a intalnit pe cel mai sexy barbat din lume. Mai exact, Adam Levine de la Maroon 5! .

Cel mai sexy balerin din lume a innebunit femeile cu un dans incendiar

Se numeste Serghei Polunin si i se spune baiatul rau al baletului. Dansatorul ucrainean a oferit un spectacol incendiar si a dansat pe hitul lui Hozier, Take Me To The Church, nominalizata anul acesta la.

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

Cele mai poluate orase din lume: sigur veti paria pe tara gresita

Probabil ca primul nume care v-ar veni in minte cand vorbim de orase poluate ar fi Beijing-ul sau un alt oras din China. Insa, potrivit clasamentului celor mai poluate orase din lume, realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, India domina opul,.

BNR: Euro a sarit la 4,49 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4931 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 3,54 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4577 lei, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate.

Euro ajunge la 4,4931 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Euro s-a apreciat luni cu 3,54 bani fata moneda nationala, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4931 lei/euro, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate, pe fondul situatiei tensionate generate de anuntul referendumului din Grecia.

Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Americanul Brad Gilbert, cel pe care Adre Agassi l-a descris ca fiind cel mai bun antrenor din istoria tenisului, a declarat ca Simona Halep poate avea un parcurs foarte bun la editia din acest an a Wimbledon.

Ce spun cei mai mari investitori din lume despre Grexit. Se poate evita cel mai pesimist scenariu?

Grecia este foarte aproape de incapacitatea de plata si, oficial, evenimentul ar putea fi declarat foarte curand. La fel si iesirea Greciei din zona euro. Marii investitori si speculatori avertizeaza ca problema elena este un joc in care ambele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )