Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce spun cei mai mari investitori din lume despre Grexit. Se poate evita cel mai pesimist scenariu?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spun cei mai mari investitori din lume despre Grexit. Se poate evita cel mai pesimist scenariu?

Grecia este foarte aproape de incapacitatea de plata si, oficial, evenimentul ar putea fi declarat foarte curand. La fel si iesirea Greciei din zona euro. Marii investitori si speculatori avertizeaza ca problema elena este un joc in care ambele. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari stadioane din lume

Desi crema fotbalului mondial se afla in Europa, batranul continent se claseaza pe ultimul loc intr-un top cinci al celor mai mari stadioane din lume. Arena Barcelonei este cea mai impunatoare constructie de acest tip din Europa, iar surpriza acestui clasament il reprezinta stadionul de pe primul loc, unul cunoscut pentru crimele pe care le gazduieste.

Cei mai mari inventatori romani

Cei mai mari inventatori romani. Romanii au avut intotdeauna un cuvant de spus in lumea stiintei, inventiile sau descoperirile acestora salvand milioane de vieti. Daca in ziua de azi, Romania este recunoscuta in special pentru programatorii sai, in trecut, cei mai mari inventatori romani au facut descoperiri vitale in medicina sau au uimit lumea cu primele aparate de zbor.

Unul dintre cei mai mari criminali din Romania a fost eliberat, desi era condamnat la inchisoare pe viata

Toader Covali, in varsta de 68 de ani, din Radauti, a fost eliberat din Penitenciarul Botosani, dupa 22 de ani petrecuti in Spitale de Psihiatrie si puscarii. Acesta a stat dupa gratii pentru ca in 1993 si-a omorat nevasta si unul dintre fii, iar in anul 1997 a recidivat cu o noua dubla crima, cand si-a ucis concubina, dar si o asistenta medicala.

Ea este cantareata cu cele mai mari VANZARI din istorie

Cantareata cu cele mai mari vanzari din istorie a reusit sa vanda peste 300 de milioane de albume de-a lungul carierei sale, inceputa in 1979. Pentru acest record, Madonna este inclusa in editia 2015 a.

Romania are 2,32 milioane ha de padure certificate, una din cele mai mari suprafete din Europa

Tara noastra detine o suprafata certificata de 2,32 milioane de hectare de fond forestier proprietate publica a statutui, acesta fiind una dintre cele mai mari suprafete din Europa, iar certificarea atesta un management responsabil al padurilor, a anuntat vineri Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Efectul Greciei pe bursele europene: cele mai mari scaderi din ultimele opt luni

Actiunile companii europene au inceput tranzactiile de luni in scadere cu 2,8%, cel mai amplu declin din ultimele opt luni, din cauza riscului ca Grecia sa intre in incapacitate de plata in urma esuarii negocierilor pentru un nou program de reforma.

Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

Leul romanesc si eurobondurile Bulgariei, cele mai mari scaderi din Europa de Est

ACTUALIZARE 17:43 Reuters: Grecia a cerut ieri BCE sa mareasca plafonul destinat bancilor cu inca 6 miliarde euro Surse citate de Reuters transmit ca Grecia a cerut ieri Bancii Centrale Europene inca 6 miliarde euro de lichiditati la intalnirea de urgenta de ieri. * Martin Schulz face apel la greci sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Sarkozy denunta iresponsabilitatea premierului Alexis Tsipras * MAE: Bancile din Grecia vor fi inchise pana pe 6 iulie, iar retragerea de la bancomate va fi limitata * Merkel avertizeaza: Daca euro esueaza, Europa esueaza * Toate mijloacele de transport din Atena vor fi gratuite pana dupa referendum * Guvernul polonez: Banca centrala si Finantele ar putea interveni in cazul in care zlotul se depreciaza * Juncker cere poporului grec sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Juncker: Creditorii Greciei nu au propus niciodata taierea pensiilor * Oficial Saxo Bank: Exista o probabilitate de 25% pentru un acord tarziu daca Germania isi iese din fire * BNR: Dolarul a depasit pragul de 4 lei, iar euro este cotat la 4,4931 unitati, dupa criza din Grecia * CE dezminte ca intentioneaza sa faca noi propuneri de reforma pentru Grecia * Merkel: Grecia trebuie sa faca prima mutarea pentru a iesi din impas * Moscovici: Juncker va face propuneri Greciei in aceasta dupa-amiaza * Ewald Nowotny, FMI: Sunt sanse reduse ca Grecia sa plateasca maine transa de imprumut * Marinarii greci au decis sa amane greva pana dupa referendum * Macedonia cere bancilor sale sa-si retraga banii din Grecia * Ministrul de Finante al Ciprului: Sper ca limita de capital din Grecia este temporara * ING: Euro/Dolar a scazut cu aproximativ 1,5% * Presedintele Frantei: Un acord intre Grecia si creditorii sai ramane posibil * Actiunile mai multor banci italiene au fost suspendate * Banca Centrala a Elvetiei a intervenit pentru a slabi francul * Bancile eUropene au inregistrat scaderi semnificative la burse * Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% * Bursele din Asia si Europa se prabusesc, dupa ce Grecia a inchis bancile sale pentru o saptamana * UE aproba oficial controalele de capital grecesc * Preturile petrolului scad cu mai mult de 1 dolar, dupa ce Grecia a impus control de capital * Moscovici: Un acord intre Grecia si creditorii sai este in continuare posibil * Euro scade pe fondul crizei grecesti * Secretarul Trezoreriei SUA considera ca negocierile cu Grecia trebuie sa continue * MAE recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor bani lichizi * Retragerile de la bancomatele din Grecia, limitate la 60 euro pe zi.

Proiectul PrinMehedinti, promovat de cei mai cunoscuti bloggeri din tara

Cei mai cunoscuti bloggeri generalisti si de travel din tara au fost invitati de catre consilierul judetean Ionut Sibinescu sa descopere frumusetile judetului Mehedinti. Dupa succesul din luna mai, inregistrat la Bucuresti, expozitia PrinMehedinti a ajuns in judetul din sud-vestul Romaniei.

Quasi Modo, cel mai urat caine din lume

Quasi Modo, o corcitura intre pitbull si ciobanesc olandez, a castigat titlul de cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )