Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un fost jurnalist il ameninta pe Nicusor Dan ca ii va face public numarul de telefon. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Un fost jurnalist il ameninta pe Nicusor Dan ca ii va face public numarul de telefon. Care este motivul

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, cel care a facut publica o celebra fotografie cu Ludovic Orban fumand in birou, alaturi de mai multi ministri PNL, il ameninta pe primarul Capitalei, Nicusor Dan, ca ii va publica pe internet numarul personal de telefon. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, despre Spitalul Metropolitan: Costa 4 miliarde de lei. Era imposibil sa fie realizat. Bugetul Primariei Capitalei a fost, ani de zile, nerealist (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca Spitalul Metropolitan, despre a carui constructie a vorbit de multe ori fostul edil, Gabriela Firea, costa 4 milioane de lei si era imposibil de.

Nicusor Dan: Daca am fi introdus autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Bucuresti, costul ar fi fost cam 20% din buget. Nu e o solutie, imi pare rau s-o spun (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat ca nu ar fi deloc o solutie ca Primaria Municipiului Bucuresti sa introduca autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Capitala, deoarece.

NICUSOR DAN: Hotararea Consiliului Local Sector 1 privind spitalele, perfect legitima

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a calificat, astazi, drept perfect juridica si perfect legitima hotararea Consiliului Local Sector 1 privind transmiterea terenurilor si cladirilor a patru spitale in administrarea acestor unitati sanitare.

Nicusor Dan: intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la co.

Nicusor Dan: Am decis sa cream o asociatie pentru colectarea si tratarea deseurilor din Bucuresti. Va functiona pe principiul platesti cat arunci

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor si ca o dezbatere pe acest subiect va avea loc in perioada urmatoare.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si primariile de Sector vor infiinta o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara pentru a gestiona problema deseurilor

Primaria Capitalei impreuna cu primariile de Sector vor infiinta o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara pentru a gestiona problema deseurilor la nivelul Bucurestiului si a atrage fonduri europene, a declarat joi seara, primarul Capitalei, Nicusor Dan. Ministru Mediului, Tanczos Barna a declarat ca institutia sa va ajuta autoritatile publice locale in realizarea unor centre de depozitare pentru deseurile voluminoase.

Nicusor Dan: Vom crea o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara, astfel incat sa implementam strategia de colectare si tratare a deseurilor din Bucuresti si sa accesam bani europeni (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat crearea unei Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara ADI) care sa se ocupe implementarea strategiei de colectare si tratare a deseurilor din Bucuresti,.

Au inceput reparatii pe 13 kilometri din reteaua de termoficare, anunta primarul Nicusor Dan

Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat ca au inceput lucrari pe 13 kilometri din reteaua de termof.

Nicusor Dan, despre lucrarile la reteaua de termoficare: E important sa terminam cat mai repede cele 5 santiere, astfel incat incepand din primavara viitoare sa ne apucam de alte 25 de santiere, pe bani europeni (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, despre inceperea lucrarilor pe cinci segmente,.

Nicusor Dan: Am preluat o primarie cu datorii curente de 2,5 miliarde de lei Din acasta cauza, avem conturile oprite si conform legii nu putem sa platim investitii (VIDEO)

Nicusor Dan a explicat, in direct pe B1 TV care este situatia proiectelor inghetate dupa plecarea Gabrielei Firea din Primaria Generala, unul dintre exemple fiind Pasajul Doamna Ghica, in cazul caruia au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )