Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fost ministru in Guvernul Dancila, demisie din PSD: Un partid slab, incoerent, cu leadership haotic

Hotnews Hotnews,
 Fost ministru in Guvernul Dancila, demisie din PSD: Un partid slab, incoerent, cu leadership haotic

Fostul ministru al Culturii Daniel Breaz isi anunta demisia din PSD, sustinand ca acesta a devenit un partid slab, incoerent, fara strop de logica in decizii, cu leadership haotic. Nu se mai gandeste pe termen mediu si lung, ci doar de azi pe maine si intr-o paradigma a supravietuirii personale, afirma fostul ministru in Guvernul Dancila. continuă pe Hotnews

Fostul ministru Daniel Breaz demisioneaza din PSD: Continui sa cred ca politica este in slujba cetatenilor, nu in cea a jocurilor de putere fara sens

Fostul ministru al Culturii Daniel Breaz demisioneaza din PSD. Acesta a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook ca nu se mai regaseste in partidul in care a crezut mai bine de doua.

Fostul ministru al Culturii, Daniel Breaz, demisioneaza din PSD

Fostul ministru al culturii in guvernul Dancila, Daniel Breaz, si-a anuntat, astazi, demisia din PSD, cu o zi inainte de congresul care ar urma sa aleaga noua conducere a partidului.

Lovitura pentru PSD! Un fost ministru demisioneaza: Nu mai pot sa accept sa fac parte dintr-un partid lipsit de identitate

Daniel Breaz, fost ministru al Culturii, a anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat: Prezentul ma contrazice intr-un mod brutal si mi-a infatisat un PSD slab, incoerent, fara strop de logica in decizii.

Marcel Ciolacu: Plecarea lui Daniel Breaz din PSD mi se pare rusinoasa. imi amintesc cum se milogea la Liviu Dragnea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, catalogheaza drept rusinoasa plecarea fostului ministru al Culturii, Daniel Breaz, din PSD, despre care spune ca in trecut, acesta s-a milogit la Liviu Dragnea,.

Cea mai rusinoasa plecare din PSD! Ciolacu: Se milogea si se ruga la Dragnea ...

Cea mai rusinoasa plecare din PSD a fost cea a lui Daniel Breaz, a declarat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu: imi aduc aminte un episod cu dansul in biroul domnului Dragnea, cum se milogea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru.

Un fost ministru din guvernul Ciolos candideaza pe listele PSD. Cine este persoana celebra care a schimbat barca: Am incredere in Gabriela Firea

Fosta canotoare Elisabeta Lipa, care a fost si ministrul Sportului in guvernul Ciolos, anunta ca a decis sa candideze pentru Consiliul General al Capitalei, pe listele Partidului Social Democrat.

inca o demisie din USR. Deputatul Dan Radulescu paraseste formatiunea: Din pacate, viziunea noastra despre un partid altfel este, astazi, diferita

Deputatul Dan Radulescu a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din USR. Desi le-a multumit colegilor de partid pentru colaborarea de pana acum, el sustine ca, din pacate, viziunea lor despre un pa.

Fostul ministru al Culturii a demisionat din PSD

Fostul ministru al Culturii Daniel Breaz, senator de Alba, a anuntat ca demisioneaza din Partidul So.

Reactii transante din PSD, dupa ce Eugen Teodorovici a revendicat sefia partidului in instanta. Ciolacu: Si adultii spun lucruri trasnite Cazanciuc: Nu a depus niciun document conform pentru candidatura (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a formulat o cerere la Tribunalul Bucuresti, prin care a solicitat sa fie recunoscut oficial de catre Autoritatea Electorala Permamenta si institutiile cu atributii in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )