Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un fost ministru vrea sa le inchida gura celor care nu sunt de acord cu imunizarea: Opinia anti-vaccin trebuie interzisa prin lege

B1 B1,
Un fost ministru vrea sa le inchida gura celor care nu sunt de acord cu imunizarea: Opinia anti-vaccin trebuie interzisa prin lege

Opinia anti-vaccin trebuie interzisa prin lege. Propunerea drastica vine din partea fostului ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, care considera ca astfel va creste numarul copiilor care vor fi. continuă pe B1

Fost ministru grec al Transporturilor, gasit vinovat de mita si spalare de bani

Tassos Mantelis, fost ministru grec al Transporturilor, a fost gasit vinovat, vineri, de spalare de bani prin contracte incheiate intre divizia elena a companiei germane Siemens AG si grupul de telecomunicatii Hellenic Telecommunications Organization SA OTE), care, in vremea mandatului sau, era controlat de stat.

Klaus Iohannis, aviz pozitiv pentru urmarirea penala a unui fost ministru in dosarul Microsoft

Presedintele Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru al Comunicatiilor din Guvernul Boc, Valerian Vreme. Acesta este acuzat de abuz in serviciu intr-un dosar privind.

Cum le da Maria Sarapova peste nas celor care au criticat-o

Maria Sarapova a vorbit despre criticile pe care le-a primit in urma revenirii sale in tenis. Sportiva a fost suspendata dupa ce fost depistata pozitiv, iar acum s-a intors pe terenul de.

S-au schimbat regulile cu privire la concediul medical. Care sunt prevederile legale

Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale C. S) a schimbat regulile pentru angajatii care doresc prelungirea concediului medical pentru incapacitate de munca. Potrivit noilor.

Guvernul va crea un grup de lucru care se va ocupa de problema abuzurilor la care sunt expusi muncitorii romani in strainatate

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit luni cu reprezentantii Ambasadei Regatului Spaniei la Bucuresti pentru a discuta despre masurile care trebuie adoptate pentru intensificarea cooperarii bilaterale in scopul prevenirii si combaterii cazurilor de exploatare prin munca a romanilor aflati la munca in Spania. Potrivit unui comunicat al Guvernului, la nivelul unor ministere va fi creat un grup de lucru pentru problematica abuzurilor la care sunt expusi muncitorii romani si a sclaviei moderne, sub directa coordonare a prim-ministrului, Ministerul Romanilor de Pretutindeni urmand sa aiba rol de minister integrator.

Un simptom neobisnuit: senzatia de gust dulce, cand nu ai mancat ceva dulce. Care sunt cauzele?

In mod normal, simti gustul de dulce dupa ce mananci ceva ce contine zahar; ceva natural, cum ar fi miere sau fructe sau ceva prelucrat, cum ar fi inghetata. Insa, exista unele boli care pot face ca o persoana sa experimenteze un gust dulce, chiar daca nu a mancat ceva dulce.

Care sunt zodiile masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt sensurile verbului a performa

Toata lumea performeaza, rar mai facem performanta sau excelam intr-un anumit domeniu. Verbul a performa este un englezism foarte folosit. Managerii care au performat in vanzari capital. ro) -.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )