Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt sensurile verbului a performa

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt sensurile verbului a performa

Toata lumea performeaza, rar mai facem performanta sau excelam intr-un anumit domeniu. Verbul a performa este un englezism foarte folosit. Managerii care au performat in vanzari capital. ro) -. continuă pe Antena3

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Despre acord si despre dezacord

Despre acord si dezacord putem vorbi tot timpul si tot nu terminam. Pentru ca este un fenomen de care ne lovim mai ales in limba vorbita, cand ne exprimam liber, nu mai stim care este subiectul, daca.

Un simptom neobisnuit: senzatia de gust dulce, cand nu ai mancat ceva dulce. Care sunt cauzele?

In mod normal, simti gustul de dulce dupa ce mananci ceva ce contine zahar; ceva natural, cum ar fi miere sau fructe sau ceva prelucrat, cum ar fi inghetata. Insa, exista unele boli care pot face ca o persoana sa experimenteze un gust dulce, chiar daca nu a mancat ceva dulce.

Care sunt zodiile masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are.

Care sunt facultatile aflate in topul preferintelor absolventilor de Bacalaureat

Absolventii examenului de Bacalaureat care si-au ales o facultate au fost inspirati de salariile pe care le-ar primi pentru o anumita profesie si de perspectiva unui loc de munca sigur. Astfel ca s-au.

Utile: Zaharul - pericol pentru sanatate, dar bun pentru piele;Care sunt beneficiile coacazelor pentru sanatate; Fertilitatea este influentata de temperatura. Care este legatura dintre zilele caniculare si sansele de conceptie

Antibioticul natural care te scapa de bacteria E. Coli. Cunoscut si sub denumirea de elixirul tineretii, laptisorul de matca are efecte extraordinare atat in. Ce analize trebuie sa faca o femeie la 20, 30, 40 si 50 de ani ca sa isi mentina sanatatea. Fiica, mama, sora, bunica, nepoata, prietena, colega. Fiecare dintre noi are o.

E lege: Care sunt aparatele care vor fi montate in toate casele

Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei a elaborat o noua reglementare care i-ar putea obliga pe romani sa isi monteze contoare inteligente de energie electrica. Cei care vor refuza.

E lege: Care sunt aparatele ce vor fi montate in toate casele

Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei a elaborat o noua reglementare care i-ar putea obliga pe romani sa isi monteze contoare inteligente de energie electrica. Cei care vor refuza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )