Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un fost oficial de top rupe tacerea. Care este, de fapt, scopul retelelor de socializare

Antena3 Antena3,
Un fost oficial de top rupe tacerea. Care este, de fapt, scopul retelelor de socializare

Tristan Harris, fost etician de design pentru Google a vorbit in cadrul unei conferinte TED despre competitia in care se afla website-urile si retelele sociale precum Facebook, Instagram, Snapchat,. continuă pe Antena3

UPDATE Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in doarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului pentru a finanta echipa Asesoft

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft. Decizia anuntata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva, precizeaza news. ro.

UPDATE Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului pentru a finanta echipa Asesoft

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft. Decizia anuntata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva, precizeaza news. ro. Si Iulian Badescu, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, a fost achitat.

Sebastian Ghita, achitat in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe Iulian Badescu

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft.

Dezvaluiri EXPLOZIVE! Fratele Ilenei Ciuculete RUPE TACEREA! Gales a mintit! ii era rusine...

La 6 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, fratele sau, Aurel Ciuculete, rupe tacerea, deranjat de faptul ca Gales ascunde varsta surorii sale, chiar si dupa moarte. Ar fi implinit 65 de ani azi,.

Cat castiga Angela Merkel si care este cel mai bine platit politician din lume

Sistemul de remunerare a politicienilor din Germania este mai complicat. Oficial, pentru munca depusa, parlamentarii nu primesc salarii, ci indemnizatii de 9542 de euro lunar plus o suma pausala un fe.

Bomba sexy de la Inspectoratul Arad si-a dat DEMISIA. Care este prima declaratie a Violetei Varga

Violeta Varga, tanara care a fost numita in functia de inspector scolar pentru educatie permanenta in Arad, si-a dat demisia. Aceasta se plange de faptul ca nu este multumita de.

Care este legatura dintre nivelul de magneziu din organism si aparitia dementei?

Nivelul prea ridicat sau prea scazut de magneziu in organism poate creste riscul aparitiei bolii Alzheimer si a altor tipuri de dementa, sunt de parere oamenii de stiinta olandezi in urma efectuarii unei cercetari ale carei rezultate au fost publicate recent in jurnalul de specialitate Neurology, informeaza webmd. com.

Care este numarul optim de mail-uri pe care il poti trimite intr-o campanie de marketing

O intrebare pe care multe magazine online si-o pun. Specialistii sustin ca identificarea numarului potrivit de email-uri care aduce cresterea veniturilor depinde si de industria in care activeaza. Astfel magazinele din industrii precum fashion, beauty sau handmade care au trimis intre 21 si 30 de emailuri pe client au inregistrat cele mai bune conversii.

Dosarul Insula Belina. Pesedistii discuta soarta lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Care este pozitia majoritatii

Conducerea PSD analizeaza, luni, situatia a doi oameni - cheie ai partidului si ai Guvernului Tudose - Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ambele sunt cercetate in dosarul Belina, intomit de procurorii DNA. Unii lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea, sunt tentati sa le ia apararea, insistand ca dosarul intocmit de procurori este doar un atac la adresa partidului.

Simona Halep a spus care este marele sau obiectiv pentru acest final de an

Simona Halep, a sustinut duminica traditionala conferinta de presa de dinaintea inceperii turneului de la Wuhan, in care a facut anuntul asteptat de toata lumea. Pentru prima data, Simona Halep.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )