Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un fost oficial de top rupe tacerea. Care este scopul suprem al Facebook. Adevarul este socant

B1 B1,
Un fost oficial de top rupe tacerea. Care este scopul suprem al Facebook. Adevarul este socant

Un fost angajat Google ofera detalii ingrijoratoare despre scopul celor care conduc retelele sociale. Tristan Harris, fost etician de design pentru Google a vorbit in cadrul unei conferinte TED despre. continuă pe B1

Un fost oficial de top rupe tacerea. Care este, de fapt, scopul retelelor de socializare

Tristan Harris, fost etician de design pentru Google a vorbit in cadrul unei conferinte TED despre competitia in care se afla website-urile si retelele sociale precum Facebook, Instagram, Snapchat,.

UPDATE Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in doarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului pentru a finanta echipa Asesoft

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft. Decizia anuntata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva, precizeaza news. ro.

UPDATE Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului pentru a finanta echipa Asesoft

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft. Decizia anuntata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva, precizeaza news. ro. Si Iulian Badescu, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, a fost achitat.

Sebastian Ghita, achitat in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe Iulian Badescu

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft.

Dezvaluiri din culisele concedierii conducerii TVR. Irina Radu rupe tacerea

Fosta sefa interimara a TVR, Irina Radu, crede ca este victima unor dezinformari. Va garantez si bag mana in foc ca va veni ziua in care Liviu Dragnea, cum si-a cerut scuze.

Sinteza zilei: Un alt judecator rupe tacerea, in plin scandal pe legile Justitiei

Judecatorul Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a vorbit, intr-o interventie telefonica la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre abuzurile din sistemul judiciar, abuzuri care, in opinia sa, sunt ig.

Cat castiga Angela Merkel si care este cel mai bine platit politician din lume

Sistemul de remunerare a politicienilor din Germania este mai complicat. Oficial, pentru munca depusa, parlamentarii nu primesc salarii, ci indemnizatii de 9542 de euro lunar plus o suma pausala un fe.

Bomba sexy de la Inspectoratul Arad si-a dat DEMISIA. Care este prima declaratie a Violetei Varga

Violeta Varga, tanara care a fost numita in functia de inspector scolar pentru educatie permanenta in Arad, si-a dat demisia. Aceasta se plange de faptul ca nu este multumita de.

Care este legatura dintre nivelul de magneziu din organism si aparitia dementei?

Nivelul prea ridicat sau prea scazut de magneziu in organism poate creste riscul aparitiei bolii Alzheimer si a altor tipuri de dementa, sunt de parere oamenii de stiinta olandezi in urma efectuarii unei cercetari ale carei rezultate au fost publicate recent in jurnalul de specialitate Neurology, informeaza webmd. com.

Curtea Suprema ar putea pronuntata luni sentinta in dosarul CET Govora, in care este inculpat Dan Sova

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta in prima instanta in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova este acuzat de trafic de influenta. La ultimul termen al procesului din 19 septembrie, un procuror de la DNA a cerut ca Dan Sova sa fie condamnat la inchisoare cu executarea pedepsei pentru trafic de influenta si confiscarea sumei de 100. 000 de euro.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )