Libnet.ro
UNICEF

08:01

Un fost ofiter CIA, CONDAMNAT la inchisoare pentru scurgeri de informatii

România Liberă România Liberă,
Un fost ofiter CIA, CONDAMNAT la inchisoare pentru scurgeri de informatii

Un fost ofiter CIA, care a oferit unui jurnalist informatii clasificate despre o operatiune vizand ambitiile nucleare ale Iranului, a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare, relateaza Washington Post, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Fost ofiter CIA condamnat la 3 ani de inchisoare pentru dezvaluiri de informatii

Jeffrey Sterling, fost ofiter CIA, a primit o condamnare de trei ani de inchisoare pentru dezvaluiri de informatii secrete, catre un jurnalist de la New York Times, despre planurile Statelor Unite ale Americii de a impiedica proiectul nuclear al Iranului, informeaza BBC.

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, CONDAMNAT la inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, au fost condamnati, sambata, la trei ani de inchisoare pentru coruptie, potrivit AFP si Reuters, conform Agerpres.

Statele Unite: O femeie a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic

O femeie din statul american Virginia a fost condamnata la patru ani si jumatate de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic pe Facebook, relateaza Le Figaro, preluat de Gandul. in luna.

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, condamnati la trei ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, au fost condamnati pentru coruptie, sambata, la trei ani de inchisoare, fara posibilitatea de a iesi pe cautiune, scrie.

Focsani: Un preot a fost pedepsit de Tribunalul Bisericesc pentru ca a refuzat un audit la magazinul pe care il detine

Un preot din Focsani o fost pedepsit de Tribunalul Bisericesc pentru ca a refuzat un audit extern la magazinul cu obiecte si carti bisericesti pe care il detine, informeaza B1 TV. Giorgica Vatra, preotul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )