Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fost primar din Suceava, trimis in judecata pentru fraude cu fonduri europene

Antena3 Antena3,
Fost primar din Suceava, trimis in judecata pentru fraude cu fonduri europene

Ilie Gherman, fost primar al comunei sucevene Slatina, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Potrivit unui comunicat al DNA, transmis marti Agerpre. continuă pe Antena3

Membru in CA al TVR, trimis in judecata pentru un prejudiciu de peste 2,6 milioane de euro in dosarul Realitatea Media

Catalin Blebea, membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune SRTv), numit in martie 2018 de Guvernul Dancila, si fost director adjunct al Realitatea Media, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru un prejudiciu de peste 2,6 milioane de euro.

Un fost primar PSD a murit la finalul votului pentru prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale.

Sase politisti de frontiera de la Giurgiu, trimisi in judecata pentru luare de mita

Sase politisti de frontiera de la Giurgiu au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, dupa ce ar fi pretins si primit sume de bani de la soferii autovehiculelor care intrau in tara, invocand diverse nereguli constatate la control.

Sase agenti ai Politiei de Frontiera Giurgiu, trimisi in judecata pentru luare de mita

Un numar de sase agenti de politie din cadrul ITPF Giurgiu au fost trimisi in judecata pentru luare .

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Breaking news! incepe macelul in PSD! Ana Birchall a fost exclusa din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a fost exclusa din PSD la sedinta Comitetului Executiv d.

Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetatie

Raliul Australiei, ultima etapa a Campionatului Mondial, programata in week-end, a fost anulat, din cauza incendiilor de vegetatie, informeaza lequipe. fr.

Un fost primar PSD a murit dupa votul la prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale. Gheorghe Huple a suferit un atac de cord.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )