Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce a fost ucis Emi Pian. Gratian, fratele lui, face declaratii noi

Playtech Playtech,
De ce a fost ucis Emi Pian. Gratian, fratele lui, face declaratii noi

Un frate a lui Emi Pian rupe tacerea. Acesta spune care este motivul pentru care a fost ucis fratele sau. Gratian, fratele lui Emi Pian face declaratii noi. Care este motivul pentru care a fost ucis fratele acestuia Unul dintre fratii lui Emi Pian, Gratian a declarat la Romania TV, luni seara ca fratele lui . continuă pe Playtech

Fratele si fiul lui Emi Pian, dezvaluiri incendiare. Ce s-a intamplat, de fapt in noaptea crimei

Dezvaluiri incendiare la nici 24 de ore de la inmormantarea interlopului Emi Pian. Fratele si fiul acestuia au povestit in exclusivitate la Antena 3 cum clanul rival planuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Chiar fratele liderului ucis spune ca a fost atacat de un membru al clanului Rinu in urma cu 3 ani. Familia Duduianu jura ca nu vrea razbunare insa cere autoritatilor sa faca dreptate.

Fratele lui Emi Pian cutremura lumea interlopa. Au vrut sa-l omoare: este taiat pe gat. De unde a pornit totul

Fratele lui Florin Mototolea, supranumit si Emi Pian, a facut dezvaluiri cutremuratoare in timp ce fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum. Acesta a marturisit ca, in urma cu trei ani, cei care i-au ucis fratele au vrut sa faca acelasi lucru si cu el. Ce spune fratele lui Emi Pian Fratele .

Florin Salam a uitat de fratele Emi Pian. Petrecere cu 100 de lideri de clanuri, la o zi dupa moartea prietenului

Se pare ca Florin Salam a cam uitat de fratele Emi Pian, ucis intr-un mod brutal in noapte de luni spre marti de un alt interlop dintr-un clan rival. Chiar daca a fost devastat de uciderea cumatrului sau, la o zi dupa crima manelistul a participat la o petrecere cu 100 de persoana, plina de .

Ce a spus fratele lui Emi Pian, la poarta cimitirului. Declaratii cutremuratoare facute de Elvis, chiar in ziua inmormantarii

Unul dintre fratii lui Emi Pian a lansat ipoteza ca interlopul ar fi fost ucis la comanda. Declaratia a fost facuta presei chiar duminica, imediat dupa inmormantare.

Emi Pian a fost ucis la comanda! Un martor-cheie rupe tacerea - motivul pentru care liderul Duduienilor trebuia sa dispara!

Politistii au audiat luni membrii clanurilot Duduianu si Rinu la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei in incercarea in a face lumina in cazul mortii lui Emi Pian. Printre cei audiati s-a aflat si fiul interlopului, Gabriel. Clanul Duduianu acuza ca Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost asasinat la comanda.

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Multi oameni s-au mirat cand i-au aflat adevaratul nume

Astazi a avut loc inmormantarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, in jurul orei 12:00. Acesta a fost ucis in noptea de luni spre marti, dupa ce a fost injunghiat intr-un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6. Emi Pian avea 39 de ani. Ce scrie pe crucea lui Emi Pian Emi Pian a .

Sorinel Pustiu a fost injunghiat in picior, fix ca Emi Pian. Ce a patit cantaretul

Sorinel Pustiu a trecut prin momente de groaza, in urma cu cativa ani, cand era sa fie ucis exact ca liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Manelistul a fost atacat intr-un mall din Capitala si se pare ca atacul nu a fost unul intamplator, chiar daca cel care l-a injunghiat i-a furat si telefonul mobil, pentru .

Cine e femeia dupa care a suferit Emi Pian. Interlopul a iubit-o atat de mult. Detalii socante

Emi Pian, interlopul ucis in urma cu cateva zile pe o strada din Bucuresti, in cartierul Giulesti, a avut o viata zbuciumata si din punct de vedere sentimental. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost injunghiat in zona femurului, lovitura fiindu-i fatala. Cine e femeia dupa .

Interlopul Emi Pian, inmormantat duminica: Fortele de ordine au escortat cortegiul funerar

Fostul lider al clanului Duduianu, Emi Pian, a fost inmormantat duminica dimineata, la sase zile dupa ce a fost ucis in urma unui conflict izbucnit de la o partida de barbut intre clanurile de interlopi din.

Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu. Interlopul nu a avut testament: cui ii raman banii

Intrebarea care ii macina pe toate multi apropiati de-ai lui Emi Pian este legata de averea lui, si ce se va alege de aceasta, sau, mai precis, la cine va ajunge. Fiindca interlopul ucis a strans o adevarata avere in ultimii ani. Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu Se zvoneste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )