Libnet.ro
UNICEF

17:15

Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu. Interlopul nu a avut testament: cui ii raman banii

Playtech Playtech,
Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu. Interlopul nu a avut testament: cui ii raman banii

Intrebarea care ii macina pe toate multi apropiati de-ai lui Emi Pian este legata de averea lui, si ce se va alege de aceasta, sau, mai precis, la cine va ajunge. Fiindca interlopul ucis a strans o adevarata avere in ultimii ani. Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu Se zvoneste . continuă pe Playtech

Primele declaratii ale rudelor lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu: Politia trebuie sa isi faca treaba, nu ne punem contra, dar si ei trebuie sa ne lase, sa nu faca ura de rasa

Finul interlopului Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti, a comentat interventia fortelor de ordine la priveghiul nasului sau. Ne-am speriat cand am vazut.

Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian. Teapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu. Cum s-a incheiat

Dupa moartea lui Emi Pian au aparut foarte multe povesti tinute bine ascunse, care nu sunt deloc fericite. Nu degeaba clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute din tara. Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian Faima clanului Duduieni a venit undeva prin anii 2000, datorita unor activitati infractionale violente dar si a unor aliante .

Clanul Duduianu, mai presus de legi: suma neregulilor de la priveghiul interlopului Emi Pian, la care Politia a asistat impasibila

Moartea interlopului Emi Pian scoate la iveala mai multe nereguli ignorate de autoritati: printre altele priveghiul liderului clanului Duduianu care nu putea fi organizat, potrivit legii, la domiciliul acestuia. De parca nu ar cunoaste legea, autoritatile prezente la fata locului nu au luat nicio masura. Mai grav este ca acolo a fost joi si seful Politiei Capitalei, insa s-a comportat ca si cand nu ar cunoaste legea.

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian. Ispita Bianca Pop, conflict violent cu familia clanului Duduianu

Ispita de la Insula Iubirii a creat un adevarat scandal la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce a fost scoasa afara de femeile Duduienilor! Aceasta este extrem de nervoasa dupa tot ce s-a intamplat. Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian Aceasta a fost indurerata din cauza mortii interlopului Emi Pian, astfel ca a decis .

Urmeaza macelul! Ce se intampla cu Duduienii, dupa moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a dat cursul unui adevarat razboi in lumea interlopa, atfel ca dupa priveghi a avut loc chemarea la razbunare: Sange pentru sange! Nici copiilor lor sa nu scape!. Si uite asa urmarile asasinarii liderului clanului Duduianu vor transforma Capitala intr-un teatru de razboi. Mai multe detalii, in continuare. Clanul Duduianu vrea .

Alerta maxima! Clanul Duduianu vrea razbunare! Jale si razbunare cere familia indurerata a interlopului

Razbunare! Asta promite clanul Duduianu dupa uciderea liderului. Celebrul interlop Emi Pian va fi inmormantat duminica la cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitala. La priveghi, peste 30 de persoane au fost amendate pentru ca nu au purtat masca de protectie.

Noi detalii despre ucigasul lui Emi Pian. Cum arata si cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Cel care l-a omorat in urma cu o noapte pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, ar fi Ciprian Napy, dintr-o grupare rivala, respectiv clanul Rinu. in urma conflictului, si el s-a ales la randul lui cu rani grave si acum este in spital.

Ultimul mare scandal in care a fost implicat Clanul Duduienilor, al carui lider Emi Pian a fost ucis recent

Clanul condus de Emi Pian era recunoscut pentru scandalurile violente din Capitala. Duduienii dadeau bani cu camata, se ocupau cu santajul, traficul de droguri sau proxenetismul. Ultima data, au fost in atentia politiei in urma cu doua saptamani.

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Multi se tem de ea

Pentru cei mai putin familiarizati cu membrii familiei Duduianu, Izabela Madalina este fiica cea mare a regretatului Emi Pian, pe numele sau real, Florin Mototolea. Multi o cunosc pe fiica lui Pian si sub numele de Izabela Madalina Astroloaga. Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian Surse apropiate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )