Libnet.ro
UNICEF

09:30

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

România Liberă România Liberă,
Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, dupa ce unii dintre cei mai importanti producatori au declarat, in cadrul unei intalniri in Viena, ca piata globala se indreapta spre echilibru. continuă pe România Liberă

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca, dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut.

Kovesi iese la atac in plina sedinta PSD: Belina, coruptie la cel mai inalt nivel (VIDEO)

In plina sedinta a PSD privind viitorul ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, Laura Codruta Kovesi a iesit la atac privind dosarul Belina in care sunt cercetate cele doua. Sefa.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

VIDEO Cum sa ne educam copiii pentru a nu deveni someri. Cel mai bogat om din China: Educatia actuala ne va lasa fara locuri de munca in 30 de ani

Jack Ma, fondatorul Alibaba Group si cel mai bogat om din China, spune ca modul in care se face educatie in prezent va cauza o pierdere masiva de slujbe la nivel mondial. Explicatia: scoala de azi nu ii pregateste pe copii in raport cu evolutia tehnologiei. Astfel, in loc sa ii invatam pe cei mici calcule, pe care oricum le pot face cu ajutorul tehnologiei, mai bine i-am stimula in a fi cat mai inovativi si creativi.

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala.

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

Cea mai grasa femeie din lume a murit

O femeie din Egipt, care a cantarit la un moment dat aproape 500 de kilograme si a fost considerata cea mai grasa femeie din lume, a decedat luni. Eman Ahmed Abd El Aty a decedat in urma unei insuficie.

A murit cea mai grasa femeie din lume. Ea cantarea jumatate de tona

Eman Ahmed Abd El Aty, considerata cea mai grasa femeie din lume, a murit luni dimineata, intr-un spital din Abu-Dabi, potrivit bbc. com. Avea 37 de ani si, dupa ce suferise o operatie de micsorare a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )