Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

B1 B1,
S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut. continuă pe B1

Cel mai greu lucru din lume

Stiti care e? Eu credeam ca va fi greu sa-i schimb scoala, ca tranzitia va fi grea, ca mutarea il poate afecta, dar nu Nu! Asta n-a fost greu! Telefonul care avea sa ma anunte ca bunicul lui tocmai a incetat din viata a fost, cu adevarat, cel mai greu lucru.

E OFICIAL: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul.

BBC, anunt-SOC: Muhammad este cel mai POPULAR nume din Londra si in Top 10 al intregului Regat!

Surpriza uriasa in clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-nascutii din Marea Britanie, dat publicitatii miercuri de Biroul National de Statistica ONS), anunta BBC. Olivia ia locul.

VIDEO China a pus in circulatie cel mai rapid tren din lume

Trenul-glont lansat, joi, de chinezi, va merge cu o viteza de 350 de kilometri pe ora si va face legatura dintre Beijing si Shanghai, relateazaThe Telegraph.

Cea mai iubita octogenara din Romania, poveste de dragoste la azil. Vei fi surprins cand vei afla cine este (FOTO)

Cadou de la viata pentru Zina Dumitrescu. Fosta creatoare de moda, care traieste intr-un azil, pare sa fi regasit gustul dragostei la varsta a treia. Mama Zina, asa cum a fost supranumita, s-a.

Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania, in Sun Plaza Bucuresti

Brandul american de moda Forever 21 deschide cel de-al doilea magazin Forever 21, cel mai mare din Romania, in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti.

La Media Music Awards cel mai mare fan va primi trofeul din mana idolului sau

Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, ii va oferi si anul acesta ocazia celui mai infocat fan al unui artist autohton sa aiba parte de o experienta de neuitat in seara de 3 octombrie si sa primeasca trofeul Best Fan chiar din mana idolului sau.

Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrala si de Est

Superbet a castigat premiul pentru Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est in cadrul Galei CEEGC Awards 2017 care premiaza cei mai performanti operatori in domeniul pariurilor sportive.

OECD: Economia mondiala va inregistra, in 2017, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sase ani

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a mentinut prognoza de crestere economica pentru acest an la 3,5% - cel mai rapid ritm de avans din 2011 - si a imbunatatit usor estimarile privind evolutia economiei mondiale in 2018, de la 3,6% la 3,7%, transmite Reuters, conform Agerpres.

VIDEO Cum sa ne educam copiii pentru a nu deveni someri. Cel mai bogat om din China: Educatia actuala ne va lasa fara locuri de munca in 30 de ani

Jack Ma, fondatorul Alibaba Group si cel mai bogat om din China, spune ca modul in care se face educatie in prezent va cauza o pierdere masiva de slujbe la nivel mondial. Explicatia: scoala de azi nu ii pregateste pe copii in raport cu evolutia tehnologiei. Astfel, in loc sa ii invatam pe cei mici calcule, pe care oricum le pot face cu ajutorul tehnologiei, mai bine i-am stimula in a fi cat mai inovativi si creativi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )