Libnet.ro
UNICEF

05:15

Imagini de la PROTESTUL organizat la Facultatea de Matematica din Bucuresti, dupa ce decanul a luat decizia de a scoate mai multe birouri pe holuri (VIDEO)

B1 B1,
Imagini de la PROTESTUL organizat la Facultatea de Matematica din Bucuresti, dupa ce decanul a luat decizia de a scoate mai multe birouri pe holuri (VIDEO)

Un protest neobisnuit a fost organizat la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, unde decanul Radu Gramatovici a luat decizia de a scoate pe holuri mai multe birouri in. continuă pe B1

PROTEST la Facultatea de Matematica din Bucuresti. Decanul si studentii, nemultumiti de conditiile oferite de Biblioteca Centrala Universitara: Dotarile, atmosfera si regulile din sala de lectura sunt din secolul trecut

Decanul Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii Bucuresti,Radu Gramatovici, se arata revoltat de conditiile oferite studentilor de Biblioteca Centrala Universitara. Programul este unul.

Gestul socant facut de un sofer de BMW in Bucuresti, dupa ce politistii au incercat sa il traga pe dreapta

Politistii din Capitala au pornit aseara in urmarirea unui tanar care se afla la volanul unui BMW. De frica sa nu fie prins, soferul bolidului s-a aruncat in Dambovita, la Piata Natiunilor Unite. in urma gestului socant pe care l-a facut, baiatul s-a ales cu dosar penal. Gestul socant facut de un sofer de BMW .

Avarie dupa avarie! Sute de familii din Bucuresti stau fara apa calda si caldura

In prag de sarbatori, Capitala Romaniei este in avarie. Sute de familii din Bucuresti stau si la aceasta ora fara apa calda sau incalzire. in timp ce in unele zone reteaua de apa a cedat si a in.

Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Traficul este blocat, iar fumul a ajuns pana la etajul 10

Traficul pe strada Dristorului la intersectie cu Mihai Bravu din Capitala a fost restrictionat dupa ce un incendiu a izbucnit la un salon de bronzat. Pompierii au intervenit imediat cu doua autospeciale si o masina de descarcerare pentru a stinge focul. Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Un salon de bronzat a luat foc O .

Ce preturi piperate sunt la Targul de Craciun din Bucuresti. Cati bani scot vizitatorii din portofel pentru o simpla gogoasa

Targul de Craciun Bucuresti s-a deschide joi, 28 noiembrie 2019, in Piata Constitutiei si atunci a fost pornit iluminatul festiv de sarbatori, din Capitala. Spectacolul de deschidere de pe 28 noiembrie a fost sustinut de Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj si Loredana & Banda Agurida. Targul se afla la cea de-a treisprezecea editie .

Profesor Bogdan Murgescu: De ce-l votez ca rector pe Marian Preda. Scrisoare deschisa catre membrii comunitatii academice a Universitatii din Bucuresti

Profesorul Bogdan Murgescu a publicat pe Contributors. ro o scrisoare deschisa in care explica motivele pentru care il sustine pe Marian Preda la postul de rector al Universitatii din Bucuresti. Pe data de 4 decembrie a avut loc primul tur al alegerilor pentru desemnarea noului rector, iar reultatele au fost Prof. univ. dr. Marian Preda 477 voturi 46,44 % din numarul de voturi exprimate). Prof. univ. dr. Laurentiu Vlad 488 voturi 47,51 % din numarul de voturi exprimate). Miercuri, se va tine turul al doilea al alegerilor.

Poluarea din Bucuresti, mai periculoasa ca niciodata: toate limitele au fost depasite

Sistemul de Monitorizare a Calitatii Aerului din Bucuresti a confirmat ca limitele nivelului de poluare pentru acest an au fost depasite, iar consecintele sunt grave. Bucurestiul tinde sa.

Business report: Coruptia, indicata ca problema de majoritatea companiilor din Romnia. Cel mai ridicat procent n UE; 2020 n imobiliare. Primul mall nou n Bucuresti dupa 4 ani

Amenzile de circulatie in 2020: guvernul va ingheta la 145 de lei punctul de amenda. Legal, punctul de amenda de circulatie e legat direct de marimea salariului minim pe economie. Cand PSD a decis, incepand din 2017, seria de majorari. Angajati bogati vs. angajati saraci. Unde lucreaza salariatii care castiga peste 7. 000 lei in mana. Castigul salarial mediu nominal net a fost in luna octombrie de 3. 116 lei, in urcare fata de luna precedenta cu 34 lei +1,1%), arata datele.

Incendiu la mall-ul AFI Cotroceni din Bucuresti. ISU: Incendiul este izolat, dar focul nu este stins Nu exista victime

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, in mall-ul AFI Cotroceni din Capitala, potrivit imaginilor cu fumul dens ce iese prin acoperisul cladirii, postate pe retelele de socializare.

MAM Bricolaj a deschis cel de-al doilea magazin din Bucuresti si planuieste alte 2 locatii in 2020

MAM Bricolaj a deschis al doilea magazin in Bucuresti, situat in zona Morarilor, cu o investitie de 250. 000 de euro. Deschiderea noului punct de lucru face parte din strategia pe termen lung a companiei de extindere care vizeaza a doua noi magazine si.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )