Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fosta sotie a lui Ionel Ganea iese la atac! Ce declaratii usturatoare a facut dupa divort

Playtech Playtech,
Fosta sotie a lui Ionel Ganea iese la atac! Ce declaratii usturatoare a facut dupa divort

Ionel Ganea si Dana Iaru sunt oficial despartiti. Dupa mai multe certuri si impacari, cei doi fosti soti au decis, intr-un final, sa-si spuna odata pentru totdeauna. Fosta sotie a lui Ionel Ganea, a dat primele declaratii dupa divort! Fosta sotie a lui Ganea a facut declaratii usturatoare Fosta sotie a fotbalistului spune ca nu . continuă pe Playtech

Divortul anului in fotbalul romanesc. Cati bani a primit fosta sotie la tribunal

Ionel Ganea, fostul component al Generatiei de Aur, si sotia sa Dana Iaru au trecut prin momente grele in ultima perioada, trecand printr-un divort dur si lung, cu multe infatisari la tribunal. Divort cu scantei dupa 24 de ani Dupa aproape 24 de ani de convietuire impreuna, in urma unor neintelegeri cu nu au putut .

Ionel Ganea a divortat de sotia lui. Ce pensie viagera colosala trebuie sa ii plateasca Danei Iaru

Pare ca razboiul din familia Ganea a ajuns la final. Dupa numeroase termene de judecata, magistratii au dat decizia finala. Desi nu a obtinut tot ce isi dorea, Dana Iaru, fosta sotie a internationalului Ionel Ganea s-a ales cu o pensie viagera ce depaseste putin suma de o mie de euro. Ionel Ganea a divortat .

Cand s-a despartit, de fapt, Ionel Ganea de sotia lui. Dana Iaru nu se mai teme de violentele lui

S-a aflat de cand s-a despartit, de fapt, Ionel Ganea de sotia lui, Dana Iaru. Acestia au luat-o pe drumuri separate dupa o casnicie de mai bine de 20 de ani si cinci tentative de divort. Cand s-a despartit Ionel Ganea de sotia lui. Dana Iaru nu se mai teme acum de fotbalist Ionel Ganea .

EXCLUSIV Ce se intampla in familia patronului Hexi Pharma. Vaduva lui Dan Condrea n-a avut pic de mila fata de fiica si fosta sotie a acestuia

La 4 ani de la cel mai mare scandal din lumea medicala, Uliana, sotia patronului Hexi Pharma, inca se judeca pe avere cu prima familie a milionarului, care s-a sinucis cu doar o zi inainte sa fie arestat. Condamnari la inchisoare in dosarul Hexi Pharma in mai 2016, Catalin Tolontan publica o ancheta jurnalistica de .

Ce face acum fosta sotie a fratelui lui Mirel Radoi, dupa un an de la tragedie. Marele sacrificiu al vaduvei

In urma cu un an actualul antrenor al Nationalei Romaniei la fotbal, Mirel Radoi, alaturi de familie, trecea prin momente dramatice, dupa ce fratele acestuia s-a sincuis, arcandu-se de la balconul apartamentului sau din Targoviste. Sotia fratelui lui Mirel Radoi, la un an de latragedie, isi reface viata Exact cu un an in urma, Mihai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )