Libnet.ro
UNICEF

12:30

Divortul anului in fotbalul romanesc. Cati bani a primit fosta sotie la tribunal

Playtech Playtech,
Divortul anului in fotbalul romanesc. Cati bani a primit fosta sotie la tribunal

Ionel Ganea, fostul component al Generatiei de Aur, si sotia sa Dana Iaru au trecut prin momente grele in ultima perioada, trecand printr-un divort dur si lung, cu multe infatisari la tribunal. Divort cu scantei dupa 24 de ani Dupa aproape 24 de ani de convietuire impreuna, in urma unor neintelegeri cu nu au putut . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in divortul anului. Decizia de necrezut luata de cantaret, de fata cu copiii lui

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz a ajuns sa se destrame. Divortul nu s-a desfasurat cum era de asteptat. Decizia incredibila luata de cantaretul roman fata de copii lui Alin Oprea de la Talisman si Larisa s-au intalnit joi, 13 august, la un notariat din zona Cismigiu. Divortul, programat la ora 14:00 a .

Cati bani a dat Statul pentru romanii aflati in carantina. Sumele sunt din alta lume

La nivel national, peste 62. 000 de persoane au fost trimise in carantina institutionalizata, potrivit Raportului Curtii de Conturi inaintat Parlamentului. insa, v-ati intrebat cati bani au fost cheltuiti pentru aceasta procedura de urgenta? Nici nu va va veni a crede. Cat cheltuieste statul cu romanii aflati in carantina Suma medie alocata pentru aceasta procedura de .

Cati bani castiga Adrian Iancu de la Puterea Dragostei. Suma e rusinos de mica

Adrian Iancu si-a facut un renume la Puterea Dragostei pentru felul franc in care spune lucrurilor pe nume. De curand, acesta a decis sa spuna despre banii pe care ii incaseaza ca vlogger, din YouTube, explicand si ca nu face declaratii incomode despre alti concurenti pentru a castiga bani multi, ci o face de placere.

Cati bani avea, de fapt, Emi Pian. Casa in care locuia are un pret astronomic

Emi Pian, pe numele lui adevarat Florin Mototolea, a murit zilele trecute dupa ce a fost injunghiat in sectorul 2 din Capitala, de catre un membru al Clanului Rina, in timpul unui joc de barbut. Dupa decesul interlopului, ies la suprafata multe povesti din familia acestuia. Cati bani avea Emi Pian. Casa interlopului are un .

Cati bani pierde Traian Basescu daca va fi primarul Bucurestiului. Suma este colosala pentru 4 ani

Traian Basescu va pierde bani multi in cazul in care va fi ales primar al Bucurestiului la alegerile locale 2020, care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca va obtine cele mai multe voturi, Traian Basescu va trebui sa renune la mandatul de euoparlamentar, functie care ii aduce mult mai multi bani ca .

Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani primesc elevii pentru a o cumpara

Uniforma va fi obligatorie petru toti elevii incepand cu anul scolar 2020-2021, potrivit unui nou proiect de lege care a fost aprobat, ieri, de Senat, in calitate de prim for sesizat, cu 87 de voturi pentru, 41 contra si nicio abtinere. Cati bani vor primi parintii pentru a le cumpara haine copiilor, aflati in paragrafele .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

Programul Noua Casa incepe pe 15 august. Cati bani vor primi romanii pentru locuinte

Romanii vor putea, incepand de la mijlocul acestei luni, sa isi cumpere o locuinta noua prin intermediul programului Noua Casa. Guvernul a adus cateva modificari acestui program, iar printre cele mai importante se numara cresterea plafonului maxim la 140 de mii de euro. insa, in cazul unui astfel de credit, creste si avansul. Mai multe .

Pensii 2020. DOCUMENT. S-a aflat cu ce procent va creste punctul de pensie. Cati bani vor primi in plus pensionarii

Vesti bune pentru milioane de pensionari! in ciuda faptului ca ministrul Finantelor nu a dorit sa dezvaluie momentan procentul cu care se vor majora pensiile, aceasta informatie s-a facut publica in urma cu putin timp. Ce li se pregateste persoanelor cu pensii sociale Potrivit unui document publicat pe realitateafinanciara. net, se arata ca ministrul Finantelor propune .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Premiile sunt mult mai mici dupa pandemie

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Barbora Krejcikova, scor 3-6, 7-5, 6-2. Romanca isi continua drumul spre cel de-al 21-lea titlu de simplu al carierei. Vineri o va infrunta pe Magdalena Frech in sferturile de finala ale competitiei. Au fost victorii muncite pentru Halep, dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )