Libnet.ro
UNICEF

07:45

Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta. Cum prepari acest fel culinar delicios

Playtech Playtech,
Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta. Cum prepari acest fel culinar delicios

Placinta ciobanului este una dintre cele mai simple si mai gustoase retete de placinta. Aceasta placinta este, de altfel, mandria poporului englez, in orginal fiind denumita Shepherd`s Pie, care, in traducere, inseamna Placinta Ciobanului. Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta Placina ciobanului este simplu de facut in casa, este satioasa, dar si potrivita pentru perioadele . continuă pe Playtech

Cea mai buna tarta cu ciocolata si capsune. Cat de simpla este reteta

Daca ai pofta de ceva dulce, dar ai ramas fara idei, astazi iti propunem un desert simplu si gustos: tarta de ciocolata cu capsune. Daca vei vrea sa imnultesti ingredientele pentru a o transforma intr-un tort supraetajat, e de inteles. Cine poate spune Nu! unui blat cu cacao si ciocolata? Ca sa nu mai vorbim .

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

Cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1. Este o fosta Miss

Adam Nemec vine la Bucuresti dupa ce a semnat cu Dinamo. Atacantul slovac va fi insotit si de superba sa sotie, Zuzana Nemec, ex-Kollorova, fosta Miss Univers Slovacia 2016. Zuzana, cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1 Odata cu revenirea lui Cosmin Contra, s-au reintors si transferurile surprinzatoare la Dinamo. Adam Nemec a .

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Romania a inregistrat, miercuri, cea mai mare rata a deceselor din cauza Covid-19 din UE, raportat la 100. 000 de locuitori, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

Cum explica Alexandru Rafila faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din UE

Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din Uniunea Europeana, de 3,1 la 100. 000 de locuitori, conform raportului Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC). Alexandru Rafila a explicat principalele cauze din spatele acestui nefast loc fruntas.

Rafila, despre faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor din UE: E un indicator al capacitatii sistemului de sanatate de a trata pacientii cu comorbiditati

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de Covid-19 din Uniunea Europeana din cauza ca pacientii din tara noastra cu coronavirus in aceasta perioada sunt din categoria persoanelor cu comorbiditati si din cauza capacitatii sistemului de sanatate din tara.

CORONAVIRUS |Sibiu: Focare de infectie in comuna Slimnic. Localitatea are cea mai mare rata a incidentei

Comuna Slimnic din judetul Sibiu se confrunta cu focare de coronavirus de tip familial, in aceasta localitate inregistrandu-se cea mai mare rata a incidentei cumulate din judet. in acest context, Prefectura a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )