Libnet.ro
UNICEF

14:00

O fosta trupa din Romania se reuneste dupa 14 ani

Antena3 Antena3,
O fosta trupa din Romania se reuneste dupa 14 ani

Dupa 14 ani de la destramare, trupa Valahia se reface. continuă pe Antena3

Serge Durand, responsabil pentru opratiunile din Romania

Constructorul de aeronave Airbus a anuntat, astazi, numirea lui Serge Durand in functia de responsabil pentru operatiunile din Romania. in plus, Durand va continua sa conduca operatiunile Airbus Helicopters din Romania, functie pe care o indeplineste din 2015.

O fata din ROMANIA, in semifinale la VOCEA SPANIEI! Cum o poti vota (FOTO)

Romanca Flori Alexandra Cutitaru a ajuns in semifinale la Vocea Spaniei Junior, a anuntat marti site-ul romaniaexpres. com. Flori Alexandra Cutitaru, o romanca de 14 ani, nascuta in judetul Dolj, dar.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Cum arata artistii din NSync la 22 de ani de la debut

Cea mai populara trupa de baieti din toate timpurile sau cea de-a doua cea mai mare daca erai fan Backstreet Boys) s-a reunit dupa aproape 16 ani pentru a primi o stea pe Hollywood Walk of Fame. Iata cum cum arata cei 5 artisti acum, la 22 de ani de la debut.

Cum arata piata muncii din Romania: Suntem tara cu cei mai putini angajati care lucreaza de acasa

Piata fortei de munca din Romania arata ingrijorator dupa datele Eurostat: anul trecut aveam cel mai scazut procent de angajati care lucreaza de acasa, iar ponderea persoanelor inactive este peste media Uniunii Europene, arata datele unui studiu dedicat pietei fortei de munca din UE, publicat astazi de Oficiul European de Statistica-Eurostat.

Doliu in lumea muzicii din Romania: A murit la 47 de ani

Cantaretul de muzica folk Vasile Mardare a murit la varsta de 47 de ani, informeaza Stiripesurse. ro. Mardare s-a nascut pe 29 decembrie 1970, in Botosani. in 1984 a debutat la Cenaclul Flacara, iar in.

New York Times: Un taximetrist din Romania s-ar fi sinucis din cauza stresului provocat de Uber

Elena Ochisor a condus taxiul galben dimineata. Sotul ei, Nicanor, a preluat masina dupa-amiaza. Cei doi soti abia se intalnesc in timpul saptamanii. Femeia a adormit cand barbatula ajuns acasa dupa o.

BRANDUL DE TOP care a renuntat TOTAL la masinile DIESEL: Ce se intampla cu posesorii de autovehicule din ROMANIA

Schimbari importante au fost anuntate de gigantul auto Hyundai, in plin scandal al motoarelor diesel! Modelul Hyundai i20 nu mai este disponibil cu motorizare diesel, la 4 ani de la lansarea noii generatii. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )