Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Face sport zilnic

Playtech Playtech,
Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Face sport zilnic

Mai mult dezbracata decat imbracata, adica doar cu o pereche de slipi minusculi si fara sutien, stilista Adina Buzatu a facut furori la hotelul pe care artistul Ovidiu Komornyk il detine in Vama Veche. Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Astfel, Adina Buzatu are 43 de ani, dar nu . continuă pe Playtech

Fosta vedeta Exatlon Romania, scandal monstru in strada cu iubita tinerica! Ce s-a intamplat intre ei, de fapt

Probleme in paradis pentru Giani Kirita si iubita lui pustoaica. Eroul de la Exaatlon Romania a simtit asta pe propria piele, dupa ce iubitica in varsta de 21 de ani a inceput sa-l scoata din pepeni pe fostul fotbalist de la Dinamo. Cei doi nu au mai rezistat sa ajunga acasa si s-au contrat in .

Fosta vedeta Kanal D care vrea sa fie primar! in ce oras isi incearca norocul

Ovidiu Jimboreanu a devenit celebru ca sportiv, apoi ca Razboinic la Exatlon, si a decis sa se implice in politica. Mai precis, in urma cu cateva zile, Ovidiu Jimboreanu, unul dintre cei apreciati Razboinici de la Exatlon din cel de-al treilea sezon al emisiunii a decis sa intre in politica. Fosta vedeta Kanal D care .

Vedete cu coronavirus din Romania. Cine a luat covid-19 si cum s-a simtit

Mai multe vedete din Romania au fost infectate cu noul coronavirus. Ele au vorbit si despre experienta prin care au trecut. Vedete din Romania care au luat Covid-19 Andreea Esca Stirista a avut o forma usoara a bolii, insa sotul ei, Alexandre Eram, a avut complicatii cau au speriat intreaga familie. Am inceput sa testez .

Bat clopote de nunta! Fosta vedeta Asia Express a spus DA! Cum a cerut-o iubitul de sotie

Dragostea nu cunoaste legi, nu tine seama de reguli si nici de parerile celor din jur. Sau cel putin asa este in cazul cuplului format din Carmen Grebenisan si Alex Militaru, care se pregatesc pentru un drum lung impreuna, dupa ce tanarul a cerut-o de sotie pe fosta vedeta de la Asia Express. Instagramarita a .

Cum arata Noelle Vlasov, nepoata avocatului Mihail Vlasov. Este considerata cel mai frumos copil din Romania

Noelle, fiica creatoarei IngridVlasov si nepoata avocatului Mihail Vlasov, a implinit de curand 16 ani. Noelle a fost considerata unul dintre cei mai frumosi copii din Romania. La varsta de 4 ani defila deja.

Cel mai mare parc de agrement din Romania e superb! E la doar 3 ore de mers cu masina de Bucuresti

Antreprenorii din peisajul turistic local concureaza, in ultimii ani, in a gasi locuri inedite si mai putin cunoscute in care sa dezvolte huburi turistice, departe de hiperaglomeratele statiuni de pe litoral, spre exemplu. Unul dintre aceste businessuri este ZagaZaga, un superb complex de lux, despre care va vom vorbi in acest articol. Cum arata cel .

UNICEF: 400.000 de copii din Romania nu merg la scoala

Pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, arata UNICEF, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala, transmite Agerpres.

Piata auto din Romania. Ce se va intampla, de fapt, dupa perioada dificila din 2020

Comparativ cu restul pietelor din Europa Centrala, prognozele pentru tara noastra sunt cele mai optimiste, arata un raport privitor la piata auto din Europa. Ce se va intampla cu piata auto din Romania Potrivit unui raport Autofacts realizat de PwC, Romania ar putea inregistra cea mai mare scadere la vanzarea de autoturisme si vehicule comerciale .

Cat de schimbat este Crin Antonescu, dupa retragerea din politica. Cum arata acum si cu ce se ocupa

Crin Antonescu s-a schimbat mult dupa retragerea sa din politica, respectiv din viata publica. Cum arata fostul lider al PNL si cu ce se ocupa dupa ce a plecat de la butoanele tarii vedeti un pic mai jos. Cat s-a schimbat Crin Antonescu, dupa retragerea din politica. Cu ce se ocupa acum si cum arata .

Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Premierul Ludovic Orban a fost umilit de o eleva de 10 din Romania. O absolventa de liceu care a obtinut 10 la examenul de BAC a anuntat ca refuza premiul de 3. 000 lei acordat de Guvernul Orban. Premierul Romaniei, umilit de o eleva de 10. Momeala de scurta durata. De la ce a pornit scandalul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )