Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai mare parc de agrement din Romania e superb! E la doar 3 ore de mers cu masina de Bucuresti

Playtech Playtech,
Cel mai mare parc de agrement din Romania e superb! E la doar 3 ore de mers cu masina de Bucuresti

Antreprenorii din peisajul turistic local concureaza, in ultimii ani, in a gasi locuri inedite si mai putin cunoscute in care sa dezvolte huburi turistice, departe de hiperaglomeratele statiuni de pe litoral, spre exemplu. Unul dintre aceste businessuri este ZagaZaga, un superb complex de lux, despre care va vom vorbi in acest articol. Cum arata cel . continuă pe Playtech

De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Anuntul ca Leo Messi va pleca de la FC Barcelona tine capul de afis in presa sportiva din intreaga lume. Starul argentinian a anuntat deja clubul ca vrea sa plece, iar cele mai mari echipe ale lumii se intrec in oferte. Manchester City pare favorita sa semneze contractul cu Leo Messi, dar United, PSG, Inter, .

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

51 de familii angajate in Primaria Iasi. Cea mai mare retea de nepotism din oras (ReporterIs)

Nepotismul a creat in Primaria Iasi problema clasica in organizatiile in care toti sunt rude: Nu te poti certa cu nimeni, ca poate fi sotul cuiva aflat mai sus in ierarhie, scrie reporteris. ro. Astfel, eficienta scade. Secretara primarului, Ioana Turta, a evoluat spectaculos pe scara sociala: e si membru CA la Ecopiata, iar din 2017 si-a angajat sotul la Servicii Publice. Cel mai mare clan este al fostei directoare de la SPI: Luminita Salceanu are nora, doi frati si o cumnata angajati in Primarie. Multi soti si sotii veniti in functii-cheie, odata cu ascensiunea lui Mihai Chirica, creeaza o secta impenetrabila, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele sale. Exemplu: Mihaela Tulica vara de-a doua si cumatra a lui Chirica), fosta gardian la poarta, a fost pusa sefa la Control Urbanism, unde s-au dat spagi cu nemiluita de catre mafia imobiliara. E si acum in functie, scriu jurnalistii de la ReporterIs.

624 de cazuri noi de COVID-19, al doilea cel mai mare record sumbru inregistrat in Republica Moldova

624 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate pe parcursul zilei de astazi, 26 august, in Republica Moldova, acesta fiind al doilea cel mai mare anti-record fixat. Sapte oameni s-au stins din viata, bilantul deceselor asociate noului coronavirus ajungand la 967, transmite IPN.

Focar de coronavirus la cel mai mare spital din Vaslui! 16 angajati au fost infectati

Un focar de coronavirus a fost inregistrat la Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, unde 16 angajati au fost infectati cu noul coronavirus.

Realizarea mega-parcului din Sectorul 2 a intrat in linie dreapta. Dan Cristian Popescu: Dincolo de impactul economic, trebuie sa ne gandim si la sanatatea oamenilor (FOTO)

Cel mai mare parc nou creat dupa Revolutie in Sectorul 2 a intrat in linie dreapta pentru realizare. La initiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, Consiliul Local al Sectorului 2 a inaintat Consiliului.

NEPI Rockcastle si AFI Europe au incheiat cea mai mare tranzactie de birouri din istoria pietei din Romania

AFI Europe, proprietarul celui mai mare mall din Bucuresti, printre altele, a finalizat preluarea portofoliului format din patru proiecte de birouri de la NEPI Rockcastle, in cea mai importanta tranzactie istorica de birouri din Romania.

Revolutie in Romania, mai mare decat in 1989. Previziunea crunta din acest moment

O previziune socanta baga Romania in sperieti. in tara noastra, in scurt timp, ar urma sa aiba loc o revolutie violenta cum a fost cea din 1989. Motivul este acela ca oamenii nu se mai simt in siguranta, nu au siguranta zilei de maine. Revolutie in tara noastra, mai mare decat cea din 1989. Previziunea .

Uraganul Laura este cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani, de la uraganul Katrina

Industria energiei din Statele Unite a inceput marti pregatirile pentru a se proteja de uraganul Laura, reducand productia intr-un ritm nemaiintalnit in ultimii 15 ani, de la uraganul Katrina, si oprind activitatile de rafinare la unitatile de pe coastele Texasului si Louisianei, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )