Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul CEO al uneia din cele mai mari companii europene s-a sinucis la cinci luni dupa demisie

Antena3 Antena3,
Fostul CEO al uneia din cele mai mari companii europene s-a sinucis la cinci luni dupa demisie

Fostul director general al Zurich Insurance, Martin Senn, s-a sinucis la cinci luni dupa ce a demisionat din functia detinuta in companie, una dintre cele mai mari firme de asiguratori europeni. Anuntul a. continuă pe Antena3

Cum a fost pictat Bisoceanca, celebrul tablou al lui Nicolae Grigorescu. Povestea din spatele uneia dintre cele mai pretioase opere de arta ale Romaniei

Multi au fost pictorii atrasi de plaiurile buzoiene, insa nu toti au lasat in urma povesti despre prieteniile cu oamenii locului asa cum a facut-o Nicolae Grigorescu. La inceputul anilor 1900, Grigorescu l-a cunoscut pe boierul Menelas Chircu, din Ramnicu Sarat, iar relatia de amicitie s-a materializat in vizite, corespondente si cadouri.

Tara cu cele mai dure masuri antifumat: S-a propus interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001

Guvernul australian continua cu masurile dure impotriva fumatului, si anume s-a propus chiar interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001. Un pachet al uneia dintre cele mai.

Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Dificultatile tot mai mari in valorificarea produselor ii face pe micii fermieri sa fie din ce in ce mai receptivi la ideea asocierii intr-o cooperativa. in prezent, in Romania exista 743 de cooperative agricole, cele mai multe regasindu-se in regiunea de Nord-Est a tarii.

Timisoreanul Ovidiu Sandor, in topul celor mai mari dezvoltatori de birouri din Romania: Se poate face business sustenabil si in afara Bucurestiului

Conform unei analize imobiliare, Timisoara este singurul oras din afara Capitalei care are un reprezentant in topul celor mai mari cinci dezvoltatori imobiliari pe segmentul office.

Cele mai stupide reguli la locul de munca: de ce nu au angajatii voie sa bea cafea dupa ora 14.00 sau sa manance bomboane mentolate

Zeci de persoane au raspuns la intrebarea celor de la Reddit. com cu privire la regulile stupide pe care trebuie sa le respecte la serviciu. Printre cele mai bizare reguli se numara interzicerea cafelei dupa ora 14:00 sau a bomboanelor mentolate.

Ce faci cand nu ajungi la orgasm: 8 sexologi renumiti prezinta cele mai bune sfaturi pentru femeile aflate la ananghie

Atingerea orgasmului, in cazul femeilor, poate ridica probleme. Pentru a ne scapa de povara frustrarilor care apar atunci cand nu atingem placerea absoluta in timpul sexului, care atarna greu pe umerii relatiei de cuplu, opt sexologi renumiti si-au impartasit cele mai valoroase sfaturi cu femeile aflate in aceasta situatie.

2016 de cosmar! Cadere infioratoare in clasamentul mondial pentru una dintre cele mai indragite tenismene romance

Una dintre cele mai populare jucatoare de tenis din Romania traverseaza o perioada extrem de nefasta in prima parte a acestui sezon.

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an.

Comisia Eurpeana este foarte aproape de aplicarea unor amenzi record pentru cartel celor mai mari producatori de camioane - surse

Comisia Europeana ar putea anunta in cateva saptamani cea mai mare amenda pe care a dat-o vreodata unui cartel industrial, vizate fiind nume mari din industria producatoare de camioane: DAF, Daimler, Iveco, Scania, MAN si Volvo/Renault. Companiile s-au inteles la preturi si au amanat adoptarea unor tehnologii mai prietenoase cu mediul, scrie Financial Times. Diverse asociatii de mediu critica industria producatoare de camioane pe motiv ca, fata de alte sectoare auto, vehiculele nu au devenit mai nepoluante in ultimii 25 de ani, fiindca marile companii s-au inteles sa faca economii, refuzand sa investeasca in tehnologii noi.

Romania, pe lista cu cele mai frumoase destinatii de excursie: ce obiective au atras atentia strainilor si care sunt celelalte zone incluse in top INFOGRAFIE

Europa este plina de oportunitati si variante absolut incantatoare cand vine vorba de calatorii si excursii cu masina. Pe lista locurilor demne de explorat se afla si Romania, potrivit unei companii americane de evaluare a automobilelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )