Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an. continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai bune plaje de pe litoralul romanesc

Cele mai bune plaje din Romania sunt in Mamaia. Este rezultatul unui studiu publicat de Ministerul Sanatatii, care a luat in calcul calitatea apei. Potrivit documentului, din cele 48 de sectoare de.

Studiu. Doar 11 la suta dintre romani platesc cu cardul. Care sunt cele mai cautate produse

Imensa majoritate a romanilor, adica 89 la suta, continua sa plateasca in numerar produsele sau serviciilor comandate, arata estimarile procesatorului de plati online PayU Romania.

Cat costa o noapte de cazare intr-un castel sau conac din Transilvania si care sunt cele mai cautate de turisti

Demersurile de renovare si reconditionare a castelelor si conacelor din zona Transilvaniei si de transformare a acestora in facilitati turistice a dus la cresterea interesului pentru petrecerea vacantei intr-o astfel de destinatie. O analiza realizata de portalul de calatorii hotelguru. ro arata care sunt cele mai cautate astfel de locuri de cazare din Romania.

Ce buget aloca romanii pentru concediu si care sunt cele mai vandute destinatii din strainatate in sezonul estival

Romanii care merg in concedii in strainatate, in aceasta vara, au ales destinatii clasice, insa a crescut in preferinte si o zona turistica noua, dupa cum arata o statistica realizata de Paravion.

Fotbalul romanesc, comoara de balbe. Cele mai tari declaratii din Liga 1

Jurnalistii de la DigiSport au realizat un top al celor mai amuzante declaratii din fotbalul romanesc. Protagonistii balbelor sunt Ionut Popa, noul antrenor al celor de la ACS Poli Timisoara, Iustin.

Cum arata si cand se va deschide unul dintre cele mai moderne aquaparcuri din Romania. Investitia de 15 milioane de euro din Ardeal s-a realizat cu banii UE

Cu o investitie ce depaseste 15 milioane de euro, buna parte bani europeni, Aquaparcul Nymphaea a fost receptionat. Complexul Wellness Termal se intinde pe sapte hectare si este considerat unul dintre cele mai moderne din tara.

Top anecdote cu artisti si scriitori celebri. Care erau cele mai fidele femei pentru Chaplin si de ce credea Caragiale ca nu e nevoie de gard la cimitir

Artistii sunt considerati printre cei mai spirituali oameni. Au ramas celebre replicile savuroase ale lui Tanase, Caragiale sau Chaplin.

Cele mai noi imagini cu ucigasul de flagship-uri din 2016

Viitorul telefon al chinezilor de la OnePlusa fost, de curand, subiectul unui nou leak. OnePlus 3 este extrem de aproape. Daca numeroasele leak-uri din ultima perioada nu v-au convins, atunci trebuie sa stiti ca preturile pentru toate telefoanele chinezilor au fost reduse cu 50 de dolari. Acesta este un indicator clar al faptului ca un [].

Cele mai frumoase simboluri din portul popular al tinerilor care mergeau la hore acum 150 de ani: musai doua cutite la brau si potcoave in picioare

Portul traditional al flacailor si al fetelor nemaritate care traiau in satele din nordul Moldovei la mijlocul secolului XIX este descris in detaliu intr-o publicatie de folclor de la 1903.

Record la Guvern! A avut loc cea mai scurta sedinta din mandatul ministrilor tehnocrati (VIDEO)

Vineri a avut loc una dintre cele mai scurte sedinte de guvern din mandatul ministrilor tehnocrati. Acest lucru a avut loc in conditiile in care premierul Dacian Ciolos proaspat reintors de la.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )