Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul deputat social-democrat Vlad Cosma si afaceristul Petrica Usurelu au fost trimisi in judecata de Pachetul Curtii de Apel Ploiesti

România Liberă România Liberă,
Fostul deputat social-democrat Vlad Cosma si afaceristul Petrica Usurelu au fost trimisi in judecata de Pachetul Curtii de Apel Ploiesti

Fostul deputat PSD Vlad Cosma si afaceristul Petrica Usurelu au fost trimisi in judecata, luni, de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare in legatura cu sponsorizarea unei campanii electorale. continuă pe România Liberă

Fostul deputat Vlad Cosma si afaceristul Petrica Usurelu, trimisi in judecata de Pachetul Curtii de Apel Ploiesti

Fostul deputat PSD Vlad Cosma si omul de afaceri Petrica Usurelu au fost trimisi in judecata de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti intr-un dosar de.

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Este acuzat de instigare la evaziune fiscala si spalare de bani

Un nou dosar penal deschis pe numele lui Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fost deputat PSD in legislatura anterioara. Procurorii Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au finalizat cercetarile intr-o cauza de evaziune fiscala si spalare de bani in care Cosma junior este acuzat de complicitate la aceste fapte.

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Este acuzat de instigare la evaziune fiscala si spalare de bani

Un nou dosar penal deschis pe numele lui Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma si fost deputat PSD in legislatura anterioara. Procurorii Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au finalizat cercetarile intr-o cauza de evaziune fiscala si spalare de bani in care Cosma junior este acuzat de complicitate la aceste fapte.

Vlad Cosma a fost trimis in judecata, in dosarul de sponsorizare ilegala a campaniei electorale din 2012

Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost trimis luni in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in dosarul in care este acuzat de sponsorizare ilegale a campaniei electorale din 2012.

VIDEOInregistrarea disputei dintre Boureanu si politist. Jur ca-ti pierzi pensia, i-a spus fostul deputat

Pagina de Facebook Brigada de politie rutiera a postat un clip video de aproape sase minute si jumatate despre incidentele de vineri noapte in urma carora fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile.

Fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat de ultraj dupa ce a insultat si lovit politisti, a fost retinut

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, sub acuzatia de ultraj, urmand sa fie dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva. El a invocat.

30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat ca ar fi lovit un agent de politie

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca ar fi lovit un agent de politie. Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, in prezenta unui procuror, la sediul Brigazii Rutiere din Capitala, iar la ora 00. 30 pe numele acestuia a fost emisa initial o ordonanta de retinere pentru ultraj.

Fostul deputat Cristian Boureanu, acuzat de ultraj dupa ce a insultat si lovit politisti, a fost retinut

Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat intr-un incident cu un echipaj de la Politia Rutiera, a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, sub acuzatia de ultraj, urmand sa fie dus la instanta cu propunerea de arestare preventiva, scrie news. ro.

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Presedintele Sindicatului politistilor: Prieteni din anturajul lui ar incerca sa impiedice masurile de retinere

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

Se cere mandat de retinere pentru 24 de ore pentru Cristian Boureanu: Fostul deputat a fost externat si condus in fata procurorilor (VIDEO)

Probleme pentru fostul deputat Cristian Boureanu! Acesta a fost externat de la Spitalul de Urgenta Floreasca si imediat a fost preluat de politisti si condus in fata procurorilor unde se va propune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3696 seconds )