Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul director FBI Robert Mueller, numit procuror special in ancheta Trump-Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul director FBI Robert Mueller, numit procuror special in ancheta Trump-Rusia

Departamentul de Justitie l-a numit miercuri noapte pe fostul director al Biroului Federal de Investigatii FBI) Robert Mueller drept procuror special pentru a conduce investigatia federala cu privire la implicarea rusilor in alegerile prezidentiale, precum si la posibilele legaturi dintre asociatii campaniei Trump si agentii Moscovei, relateaza CNN. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul director FBI Robert Mueller, numit procuror special in ancheta asupra legatirilor lui Trump cu Rusia

In Statele Unite, fostul director al Biroului Federal de Investigatii, Robert Mueller a fost numit procuror special in ancheta asupra posibilei implicari a Rusiei in alegerile prezidentiale americane si a posibilelor relatii dintre Rusia si membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump.

Trump spera ca ancheta privind Rusia se va incheia rapid: Fostul director FBI, Robert Mueller, numit procuror special in cazul acestei investigatii

Presedintele american, Donald Trump si-a exprimat miercuri speranta si dorinta ca ancheta privind Rusia se va incheia rapid, in urma numirii unui procuror special. Adjunctul procuror general al Statelor.

Senatorii americani i-au cerut lui Trump sa predea inregistrarile discutiilor purtate cu fostul director FBI

Senatorii americani i-au cerut presedintelui Donald Trump sa predea inregistrarile de la discutiile pe care le-a purtat cu directorul concediat al FBI, James Comey, informeaza.

Cine este Robert Mueller, procurorul special care va ancheta prezumtivele ingerinte ale Rusiei in alegerile americane

Descris drept un barbat auster si metodic, Robert Mueller, numit miercuri procuror special in ancheta privind presupusa implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale americane, este o figura foarte respectata la Washington, arata AFP.

Un fost director FBI va conduce ancheta pe tema implicarii Rusiei in alegerile din SUA, castigate de Donald Trump

Departamentul de Justitie al Statelor Unite a numit un procuror special care sa investigheze presupusele legaturi dintre campania prezidentiala a lui Donald Trump si Rusia.

Suspiciunile privind intalnirea Trump-Lavrov ingreuneaza gasirea unui director FBI. Trei candidati s-au retras

Suspiciunile ca presedintele american Donald Trump a impartasit informatii confidentiale cu reprezentanti ai Guvernului rus ar putea sa ii ingreuneze si mai mult eforturile liderului de la Casa Alba de a gasi un nou director FBI, comenteaza Deutsche Welle. Pana in prezent, trei dintre favoritii pentru aceasta functie s-au retras, iar tot mai multi membri ai Congresului cer numirea unei personalitati independente, potrivit Wall Street Journal.

Trump critica numirea unui procuror special pentru ancheta privind Rusia

Presedintele american Donald Trump a criticat joi, pe Twitter, numirea unui procuror special pentru ancheta federal privind posibila implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA.

Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, trimis in judecata

Fostul director al Spitalului 'Malaxa' Florin Secureanu a fost trimis in judecata de DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare 5 fapte din.

Fostul director CIA va depune marturie, pe 23 mai, in fata Comisiei pentru Serviciile de Informatii din Camera Reprezentantilor

Fostul director CIA, John Brennan, va depune marturie, pe 23 mai, in fata Comisiei pentru Serviciile de Informatii din Camera Reprezentantilor, in contextul investigatiilor privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA, noteaza Reuters.

Surpriza neplacuta pentru Donald Trump. Ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile din SUA, preluate de un fost director FBI

Adjunctul procurorul general al Statelor Unite l-a numit miercuri pe fostul director al FBI Robert Mueller ca procuror special in ancheta asupra presupusei implicari a Rusiei in alegerile prezidentiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )