Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul director CIA va depune marturie, pe 23 mai, in fata Comisiei pentru Serviciile de Informatii din Camera Reprezentantilor

Hotnews Hotnews,
 Fostul director CIA va depune marturie, pe 23 mai, in fata Comisiei pentru Serviciile de Informatii din Camera Reprezentantilor

Fostul director CIA, John Brennan, va depune marturie, pe 23 mai, in fata Comisiei pentru Serviciile de Informatii din Camera Reprezentantilor, in contextul investigatiilor privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Fostul director FBI Robert Mueller, numit procuror special in ancheta asupra legatirilor lui Trump cu Rusia

In Statele Unite, fostul director al Biroului Federal de Investigatii, Robert Mueller a fost numit procuror special in ancheta asupra posibilei implicari a Rusiei in alegerile prezidentiale americane si a posibilelor relatii dintre Rusia si membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump.

Fostul director FBI Robert Mueller, numit procuror special in ancheta Trump-Rusia

Departamentul de Justitie l-a numit miercuri noapte pe fostul director al Biroului Federal de Investigatii FBI) Robert Mueller drept procuror special pentru a conduce investigatia federala cu privire la implicarea rusilor in alegerile prezidentiale, precum si la posibilele legaturi dintre asociatii campaniei Trump si agentii Moscovei, relateaza CNN.

Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, trimis in judecata

Fostul director al Spitalului 'Malaxa' Florin Secureanu a fost trimis in judecata de DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare 5 fapte din.

Doliu la Hollywood. Fostul director al Paramount Pictures a fost rapus de cancer

Brad Grey, fost presedinte al companiei Paramount Pictures, a murit de cancer la varsta de 59 de ani, informeaza Variety. Pe langafaptul ca a condus Paramount Pictures vreme de 12 ani, Grey a.

Cum a cumparat Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, bijuterii, cadouri sau chiar o limuzina din banii unitatii medicale

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucuresti, Florin-Adrian Secureanu, a facut mai multe achizitii extravagante din banii unitatii medicale: bijuterii, cadouri sau chiar o limuzina, scrie adevarul. ro.

DNA: Fostul director general al Autoritatii Navale Romane, trimis in judecata

Procurorii DNA Constanta l-au trimis in judecata pe Liviu-Aurelian Cazan, la data faptei director general al Autoritatii Navale Romane, dupa ce, pentru a ajuta la iesirea din insolventa a Companiei Na.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )