Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta

B1 B1,
Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta

Fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat miercuri de magistratii Instantei Supreme la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de. continuă pe B1

Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta (VIDEO)

UPDATE: Adrian Severin s-a predat miercuri seara la Politia Capitalei. La scurt timp dupa pronuntarea sentintei, Adrian Severin a reactionat pe Facebook. Sentinta a fost pronuntata.

VIDEO. Update: Adrian Severin, condamnat la patru ani inchisoare cu executare. Procurorii au cerut sase ani si sase luni inchisoare cu executare

Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita si trafic de influenta. inainte de pronuntarea sentintei definitive, el a publicat o inregistrare video pe pagina sa de Facebook .

DNA cere o pedeapsa mai mare pentru fostul europarlamentar Adrian Severin

Procurorii DNA au cerut luni magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie o pedeapsa mai mare pentru fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat in prima instanta la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trafic de influenta, anunta Agerpres. La ultimul termen al judecarii apelului, procurorul de sedinta a solicitat judecatorilor condamnarea lui Adrian Severin la 6 ani si 6 luni inchisoare pentru luare de mita si 5 ani pentru trafic de influenta, la care sa se adauge un spor de pedeapsa.

BREAKING NEWS. Fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Sentinta este definitiva. Ce a spus acesta, imediat dupa ce a primit pedeapsa

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor da miercuri sentinta definitiva in dosarul in care fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat in prima instanta la trei ani si trei luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trafic de influenta. Ultimul termen al procesului a avut loc luni.

Fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. S-a predat la Politia Capitalei. Ce a spus acesta, imediat dupa ce a primit sentinta definitiva

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor da miercuri sentinta definitiva in dosarul in care fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat in prima instanta la trei ani si trei luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trafic de influenta. Ultimul termen al procesului a avut loc luni.

iCCJ da miercuri sentinta definitiva in dosarul fostului europarlamentar Adrian Severin

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor da miercuri sentinta definitiva in dosarul in care fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat in prima instanta la trei ani si trei luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trafic de influenta, scrie Agerpres. Ultimul termen al procesului a avut loc luni.

Senatorul Marius Isaila, condamnat definitiv la cinci ani si patru luni de inchisoare

Senatorul PRU Marius Isaila fost PSD si UNPR) a fost condamnat definitiv joi de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la cinci ani si patru luni inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza Agerpres.

Barbatul care si-a violat propria fiica a fost condamnat definitiv la 12 ani de inchisoare

Barbatul din comuna Stanesti care a fost trimis in judecata pentru ca si-a violat propria fiica a primit o pedeapsa mai mare cu patru ani.

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru conflict de interese si fals

Fostul deputat Florin Popescu a fost condamnat, miercuri, de instanta suprema, la un an de inchisoare cu executare pentru conflict de interese si fals, dupa ce, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, a semnat contracte de lucrari cu o firma la care fusese actionar. De asemenea, Popescu a fost acuzat si de fals in declaratiile de avere. Decizia magistratilor este definitiva.

Deputatul Titi Holban, condamnat definitiv la trei ani cu suspendare pentru spaga. Parlamentarul trebuie sa munceasca 60 de zile pentru comunitate

Deputatul PSD Titi Holban a fost condamnat definitiv miercuri, de instanta suprema, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce a luat 10. 000 de euro pentru a interveni la Directia Antifrauda in favoarea unei firme.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )