Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fostul ministru al Sanatatii, despre situatia dramatica de la Suceava: Personalul medical este speriat. Nu trebuie sa ii amenintam!

Antena3 Antena3,
Fostul ministru al Sanatatii, despre situatia dramatica de la Suceava: Personalul medical este speriat. Nu trebuie sa ii amenintam!

Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre situatia dramatica de la Suceava, unde sute de medici si pacienti sunt infectati cu Covid-19. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre situatia din Suceava: Masura de carantinare a fost luata la timp. Decizia autoritatilor este cea corecta. Dragi suceveni, nu sunteti singuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de incurajare locuitorilor din municipiul Suceava si din localitatile limitrofe, plasate in carantina totala din cauza raspandiri noului.

CORONAVIRUS |Gabriel Oprea, despre situatia actuala din Romania: Autoritatile nu au voie sa spuna niciodata nu mai pot

Fostul Ministru de Interne si al Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a vorbit despre masurile impuse de autoritati in Romania, pe fondul epidemiei de coronavirus, dar si despre primul oras carantinat din.

Reactia lui CTP despre situatia grava din Tandarei. Risc sa am probleme din nou cu CNCD!

In orasul Tandarei, in acest moment se intrevede o noua criza pandemica, poate mai grea decat la Suceava. Se vorbeste de peste 800 de oameni care nu au respectat procedurile de izolare si carantinare, iar riscul de infectie in masa cu coronavirus este cat se poate de real. Reactia lui CTP despre situatia grava din .

Radu Banciu, despre situatia din Suceava: Astfel de experiente ne pasc in toate spitalele. Mesajul de optimism transmis de autoritati e unul fals. Nu exista unitate, aici fiecare e pentru el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre modul in care arata sistemul sanitar romanesc, in plina epidemie de coronavirus. Acesta a pornit de la declaratiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )