Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu, despre situatia din Suceava: Astfel de experiente ne pasc in toate spitalele. Mesajul de optimism transmis de autoritati e unul fals. Nu exista unitate, aici fiecare e pentru el (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre situatia din Suceava: Astfel de experiente ne pasc in toate spitalele. Mesajul de optimism transmis de autoritati e unul fals. Nu exista unitate, aici fiecare e pentru el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre modul in care arata sistemul sanitar romanesc, in plina epidemie de coronavirus. Acesta a pornit de la declaratiile. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre situatia din Suceava: Masura de carantinare a fost luata la timp. Decizia autoritatilor este cea corecta. Dragi suceveni, nu sunteti singuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de incurajare locuitorilor din municipiul Suceava si din localitatile limitrofe, plasate in carantina totala din cauza raspandiri noului.

Radu Banciu: Pe politicieni nu i-a interesat niciodata sanatatea cetatenului, ca ei erau cu furtul si cu minciuna. in aprilie probabil vor cadea si cativa dintre ei la pat si vom vedea unde vor fi tratati (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia dezastruoasa in care se gaseste sistemul sanitar din Romania, din cauza politicienilor care nu s-au ocupat decat de.

Radu Banciu: Este obataiede joc monumentala! Statulastrans15 milioane de eurodinamenzi... Se vor duce pe apa sambetei!

Radu Banciu a vorbit marti seara despre situatia amenzilor date in Romania pentru incalcarea restrictiilor de circulatie impuse de starea de urgenta. Prezentatorul a sustinut ca banii incasati nu vor fi.

Radu Banciu: Impresiageneralalatoate acesteluaridepozitie e ca n-au curajul nicisaiamasuri, n-au curajul nicisanu le ia...

Radu Banciu a vorbitluni seara, in emisiune Lumea lui Banciu despre atitudinea autoritatilor din Romania. Potrivit prezentatorului,reprezentantii guvernului sunt depasiti de situatie si nu.

Radu Banciu: Ati vazut ca Ion Iliescu e singura persoana peste 90 de ani care n-a luat coronavirus? (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca i se pare bizar faptul ca toti batranii din lume au coronavius. Klaus Iohannis ne-a transmis astazi asa,.

Radu Banciu: Nu se face nimic, pentru ca oamenii nu stiu ce sa faca. O sa ramanem fara spitale, bisericile s-au inchis si ele (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in termeni deloc magulitori conferinta sustinuta de Marcel Vela, Raed Arafat si Bogdan Despescu fix in timpul emisiunii sale - Lumea lui Banciu. Am aflat ca intram in scenariul IV,.

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic.

Dublu campion al Romaniei, din Suceava carantinata: Uniunea Europeana se va desfiinta. Suntem ca in jungla

Dorin Goian, fost fundas al Romaniei cu 60 de prezente in nationala, doua titluri de campion cu FCSB si o semifinala de Cupa UEFA in CV, a vorbit pe un ton revoltat despre situatia din Suceava, oras inchis si carantinat in prezent din cauza numarului mare de cazuri de infectare cu coronavirus.

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din .

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )