Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile regelui Mihai, primind si un loc in protocolul funerar (avocat)

Hotnews Hotnews,
 Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile regelui Mihai, primind si un loc in protocolul funerar (avocat)

Fostul principe Nicolae va participa, impreuna cu logodnica sa, la funeraliile bunicului sau, regele Mihai, el primind si un loc in cadrul protocolului funerar, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache, relateaza news. ro. continuă pe Hotnews

Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile regelui Mihai, primind si un loc in protocolul funerar

Fostul principe Nicolae va participa, impreuna cu logodnica sa, la funeraliile bunicului sau, regele Mihai, el primind si un loc in cadrul protocolului funerar, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache.

Fostul principe Nicolae a primit acordul de a participa la funeraliile Regelui Mihai

Reconciliere in cadrul Familiei Regale. Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile bunicului sau, Regelui Mihai, a anuntat vineri avocatul Radu Enache, informeaza.

Fostului principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeraliile Regelui Mihai: Familia regala, reunita in Elvetia

Membrii Familiei Regale a Romaniei se reunesc in aceste zile in Elvetia, la resedinta privata din Aubonne, unde se pregatesc funeraliile Regelui Mihai. Mai multe ceremonii de comemorare a fostului.

Funeraliile Regelui Mihai: Cati bani a alocat Guvernul pentru protocolul de la Otopeni destinat oficialilor straini

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor regale care vor veni la funeraliile regelui Mihai, au declarat surse guvernamentale.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

Cati BANI da guvernul pentru FUNERALIILE regelui Mihai: INCREDIBIL ce suma aloca doar pentru primirea oficialilor straini pe Aeroportul Otopeni...

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat.

Fostul principe Nicolae a cerut detalii despre funeraliile bunicului sau. Vrea sa stie pozitia sa la inmormantarea Regelui Mihai

Fostul principe Nicolae a trimis o adresa catre Familia Regala, prin care cere sa i se comunice detalii privind inmormantarea Regelui Mihai, avocatul sau precizand ca, daca nu i se va raspunde,.

Programul funeraliilor Regelui Mihai, desfiintat de un istoric: Nu s-a mai pomenit asa ceva pentru regii Romaniei

Funeraliile Regelui Mihai de la Curtea de Arges nu includ doua cutume importante de care au avut parte alti regi ai Romaniei - Carol I si Ferdinand, dar si Regina Maria: aducerea Majestatii Sale cu trenul re.

Programul funeraliilor Regelui Mihai, desfiintat de un istoric: Nu s-a mai pomenit asa ceva pentru regii Romaniei

Funeraliile Regelui Mihai de la Curtea de Arges nu includ doua cutume importante de care au avut parte alti regi ai Romaniei - Carol I si Ferdinand, dar si Regina Maria: aducerea Majestatii Sale cu trenul regal in Orasul Basarabilor si purtarea trupului neinsufletit pe afet de tun spre necropola.

Avocatul Casei Regale, marturii coplesitoare. Ce se intampla cu titlul de Regina si relatia cu fostul principe Nicolae

Marturii coplesitoare ale avocatului Casei Regale. Ioan Luca Vlad spune ca o impacare intre Familia Regala si fostul principe Nicolae nu este exclusa. Mai mult, avocatul spune ca Margareta,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )