Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul secretar de stat Colin Powell il acuza pe Donald Trump ca minte tot timpul si anunta ca va vota cu Joe Biden

Adevărul Adevărul,
Fostul secretar de stat Colin Powell il acuza pe Donald Trump ca minte tot timpul si anunta ca va vota cu Joe Biden

Fostul secretar de Stat al lui George W. Bush Colin Powell a anuntat ca va vota cu democratul Joe Biden, avertizand cu privire la pericolul unui al doilea mandat al lui Donald Trump, un presedinte care minte tot timpul, relateaza AFP. Biden ii multumeste pentru sustinere, Trump il ataca cu privire la rolul pe care l-a jucat in invadarea Irakului. continuă pe Adevărul

Palma pentru Trump. Fostul general republican Colin Powell a anuntat ca il sustine pe Biden la presedintie

Fostul secretar de stat Colin Powell a anuntat, duminica, ca il sustine pe fostul vicepresedinte american Joe Biden la alegerile din noiembrie, fiind primul republican major care anunta ca il sustine pe rivalul lui Donald Trump, relateaza Reuters.

DONALD TRUMP, CRITICAT DUR DE AUTOAREA PEGGY NOONAN: Rezultatele conducerii Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Donald Trump si Melania, un mariaj controversat. Cat a dat presedintele pe inelul cu care a cerut-o in casatorie

Cand vorbim despre lucruri pretioase, putem deduce ca Donald Trump isi poate permite orice, asa ca nu este de mirare ca Prima Doamna are unul dintre cele mai scumpe inele de logodna din toate timpurile. Dar puteti ghici cat a costat?.

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan: Rezultatele conduceri Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! .

Donald Trump ar fi fost implicat in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de top, presedintele cerand desfasurarea a 10.000 de militari

Presedintele american Donald Trump ar fi fost implicat, lunea trecuta, in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de rang inalt, el cerand desfasurarea a 10. 000 de militari in Washington D. pentru imprastierea manifestantilor anti-rasism care protestau pe strazi din cauza mortii lui George Floyd.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control, potrivit news. ro.

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur de Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control.

Mark Zuckerberg va analiza schimbari ale politicii privind continutul, care au permis mentinerea unor postari controversate ale lui Donald Trump

Directorul general al Facebook Mark Zuckerberg a anuntat vineri ca va analiza schimbari ale politicii referitoare la continut care a permis companiei sa mentina postari controversate publicate de presedintele american Donald Trump in timpul demonstratiilor recente declansate in urma mortii barbatului de culoare George Floyd, la arestarea sa de catre politisti din Minneapolis, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )