Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump ar fi fost implicat in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de top, presedintele cerand desfasurarea a 10.000 de militari

Adevărul Adevărul,
Donald Trump ar fi fost implicat in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de top, presedintele cerand desfasurarea a 10.000 de militari

Presedintele american Donald Trump ar fi fost implicat, lunea trecuta, in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de rang inalt, el cerand desfasurarea a 10. 000 de militari in Washington D. pentru imprastierea manifestantilor anti-rasism care protestau pe strazi din cauza mortii lui George Floyd. continuă pe Adevărul

Donald Trump a publicat o scrisoare in care numeste protestatarii pasnici din apropierea Casei Albe teroristi

Presedintele american Donald Trump a distribuit pe Twitter, o scrisoare in care ii numeste teroristi pe protestatarii pasnici care au fost dispersati cu forta din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, scrie CNN.

Google: Atacuri cibernetice straine asupra echipelor de campanie ale candidatilor Donald Trump si Joe Biden

Echipele de campanie ale presedintelui Donald Trump si candidatului democrat Joe Biden au fost recent tinta, fara succes, unor atacuri cibernetice straine, au informat joi cercetatori de la Google, semn ca amenintarea asupra securitatii datelor nu slabeste odata cu apropierea de alegerile prezidentiale din Statele Unite, noteaza AFP citata de Agerpres.

DONALD TRUMP, CRITICAT DUR DE AUTOAREA PEGGY NOONAN: Rezultatele conducerii Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Donald Trump si Melania, un mariaj controversat. Cat a dat presedintele pe inelul cu care a cerut-o in casatorie

Cand vorbim despre lucruri pretioase, putem deduce ca Donald Trump isi poate permite orice, asa ca nu este de mirare ca Prima Doamna are unul dintre cele mai scumpe inele de logodna din toate timpurile. Dar puteti ghici cat a costat?.

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan: Rezultatele conduceri Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! .

Fostul secretar de stat Colin Powell il acuza pe Donald Trump ca minte tot timpul si anunta ca va vota cu Joe Biden

Fostul secretar de Stat al lui George W. Bush Colin Powell a anuntat ca va vota cu democratul Joe Biden, avertizand cu privire la pericolul unui al doilea mandat al lui Donald Trump, un presedinte care minte tot timpul, relateaza AFP. Biden ii multumeste pentru sustinere, Trump il ataca cu privire la rolul pe care l-a jucat in invadarea Irakului.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control, potrivit news. ro.

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur de Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )