Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fostul sef al Securitatii s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Fostul sef al Securitatii s-a stins din viata

Fostul sef al Securtatii, de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, Tudor Postelnicu s-a stins din viata. Acesta era considerat mana dreapta a Elenei Ceausescu. Tudor Postelnicu erainternat de mai. continuă pe Antena3

Fostul sef al Securitatii, Tudor Postelnicu, s-a stins din viata

Fostul sef al Securtatii, de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, Tudor Postelnicu s-a stins din viata. Acesta era considerat mana dreapta a Elenei Ceausescu. Tudor Postelnicu erainternat de mai.

Fostul sef al Securitatii s-a stins din viata - Era considerat mana dreapta a Elenei Ceausescu

Fostul sef al Securtatii, de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, Tudor Postelnicu s-a stins din viata. Acesta era considerat mana dreapta a Elenei Ceausescu. Tudor Postelnicu erainternat de mai.

Veste trista! S-a stins din viata cel mai batran om din lume

Yisrael Kristal, supravietuitor al Holocaustului si trecut in cartea recordurilor Guiness ca cel mai batran om din lume, s-a stins din viata vineri la varsta de 113 ani, conform.

Un celebru cantaret s-a stins din viata

Cantaretul de muzica country, Glen Campbell, supranumit si Rhinestone Cowboy, a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Campbell a avut o cariera fabuloasa. Artistul era cunoscut pentru.

Tudor Postelnicu, fostul sef al Securitatii in perioada comunista, a murit la varsta de 86 de ani

Tudor Postelnicu, fostul sef al Securitatii in perioada 1978 - 1987, a murit la varsta de 86 de ani. Vestea decesului a fost confirmata de sotia lui Tudor Postelnicu pentru Digi 24. Fostul sef al Securitatii din perioada comunista era internat de cateva saptamani la Spitalul Militar, cu grave probleme respiratorii.

A murit in cimitir. Un barbat s-a stins din viata chiar langa locurile de veci

Canicula a facut o a patra victima la Galati. Un barbat in varsta de 52 de ani a fost gasit lesinat intr-un cimitir. A fost transportat la spital, dar manevrele de resuscitare nu au dat niciun re.

Breaking News: A MURIT Tudor Postelnicu, FOSTUL SEF AL SECURITATII comuniste! (VIDEO)

Tudorel Postelnicu, fostul sef al Securitatii de pe vremea lui Nicolae Ceausescu a murit sambata, in urma unei lungi suferinte, conform unor surse apropiate acestuia, scrie Evenimentul Zilei. La.

Tudor Postelnicu, fostul sef al Securitatii, a murit

Tudor Postelnicu, fostul sef al Securitatii in timpul regimului comunist si ministru de Interne in decembrie 1989, a murit astazi, la varsta de 86 de ani.

Drama nestiuta din viata lui Nadine. Am vrut sa ma

Nadine nu a avut o copilarie usoara si a marturisit acum ca a avut de suferit din cauza culorii pielii. Am vrut sa ma albesc toata copilaria, ca sa se joace copiii din fata blocului cu mine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )