Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste trista! S-a stins din viata cel mai batran om din lume

B1 B1,
Veste trista! S-a stins din viata cel mai batran om din lume

Yisrael Kristal, supravietuitor al Holocaustului si trecut in cartea recordurilor Guiness ca cel mai batran om din lume, s-a stins din viata vineri la varsta de 113 ani, conform. continuă pe B1

Veste trista in lumea artistica! O cunoscuta actrita si cantareata s-a stins din viata (FOTO)

Doliu in lumea artistica! Actrita si cantareta Barbara Cook s-a stins din viata la varsta de 89 de ani din cauza unei insuficiente respiratorii. Aceasta este cunoscuta pentru numeroasele.

Un celebru cantaret s-a stins din viata

Cantaretul de muzica country, Glen Campbell, supranumit si Rhinestone Cowboy, a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Campbell a avut o cariera fabuloasa. Artistul era cunoscut pentru.

A murit in cimitir. Un barbat s-a stins din viata chiar langa locurile de veci

Canicula a facut o a patra victima la Galati. Un barbat in varsta de 52 de ani a fost gasit lesinat intr-un cimitir. A fost transportat la spital, dar manevrele de resuscitare nu au dat niciun re.

Doliu in lumea cinematografica. Actorul principal din Godzilla s-a stins din viata (FOTO)

Haruo Nakajima, actorul care l-a interpretat pe Godzilla in filmul cu acelasi nume, a murit la 88 de ani. Cu toate ca a jucat intr-unul dintre cele mai cunoscute filme, Haruo nu poate fi considerat un.

Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

Catalin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacante din viata lui. Designerul a fost in Maldive in cel mai eco resort de 5 stele, Six Senses Laamu, situat intr-unul din cei mai sudici atoli din arhipelag, putin deasupra ecuatorului.

A murit cel mai batran barbat de pe planeta, la varsta de 113 ani

Cel mai varstnic barbat de pe planeta, Israel Kristal, supravietuitor al Holocaustului, a decedat vineri in orasul israelian Haifa, la varsta de 113 ani, informeaza DPA. Fiica lui Kristal,.

A murit cel mai batran om din lume, Yisrael Kristal, supravietuitor al Holocaustului

Supravietuitorul Holocaustului Yisrael Kristal, identificat de cartea recordurilor Guinness drept cel mai batran om din lume, a murit vineri la varsta de 113 ani, scrie presa israeliana, citata de AFP.

Cel mai scurt zbor din lume. Dureaza doar 90 de secunde

Cel mai scurt zbor comercial cu avionul dureaza doar 90 de secunde. Aeronava zboara de pe insula Westray pe insula Papa Westray din Scotia. Iar daca vantul este favorabil, avionul sta in aer doar 57 de.

Somajul din Grecia, in continuare cel mai ridicat din zona euro

Rata somajului din Grecia a coborat la 21,7% in mai 2017, de la 21,8% in luna anterioara, conform anuntului facut ieri de agentia elena de statistica ELSTAT, insa nivelul continua sa fie cel mai ridicat din zona euro.

Cum arata astazi cel mai iubit personaj din Romania anilor 90 - Bobby din Dallas

Pe cand juca in celebrul serial Dallas, Bobby Ewing era cel mai iubit personaj din Romania. Multe doamne si domnisoare de la acea vreme il considerau cel mai sexy barbat. Acum la 68 de ani,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )