Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fostul sef Transelectrica, Danut Carasol, arestat preventiv Este acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef Transelectrica, Danut Carasol, arestat preventiv Este acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat de procurori ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel post de conducere. continuă pe Hotnews

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol, arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals - surse

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sectorului 1 intr-un dosar in care este acuzat de inselaciune si uz de fals, au anuntat, pentru Agerpres, surse ju.

Scandal de proportii! Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire. Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire Au avut loc trei perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la domiciliul fostului sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, cercetarile fiind pentru folosirea de .

Fostul sef Transelectrica, Marius Danut Carasol, acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer

Anchetatorii au perchezitionat azi resedinta lui Marius Danut Carasol, fostul sef al Transelectrica. Acesta este acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta. Prejudiciul estimat de procurori este de 460 de mii de lei.

Fostul sef Transelectrica, arestat preventiv 30 de zile

Ostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sector.

Perchezitii vizand un fost functionar public, intr-un dosar privind angajarea frauduloasa intr-o companie de interes strategic. Surse: Vizat e fostul sef al Transelectrica, Danut Carasol

Politistii fac marti dimineata trei perchezitii in Bucuresti si in Ilfov la locuintele unui fost functionar public, intr-un dosar referitor la angajarea frauduloasa intr-o companie nationala de interes.

Fostul director al Transelectrica Marius Danut Carasol, retinut de procurori Este acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a ocupa postul de conducere

Fostul director al Transelectrica Marius Danut Carasol a fost retinut de procurori, marti, pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel post de conducere. Procurorii au pus sechestru pe un cont bancar si pe doua imobile ale lui Carasol, pentru recuperarea prejudiciului de 460. 000 de lei. HotNews. ro a scris ca Marius Danut Carasol, seful Directoratului Transelectrica, si-a trecut in CV ca are diploma de inginer diplomat, dupa ce a terminat in 2005 Facultatea de Electrotehnica, in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. insa, diploma ar fi falsa, au declarat surse din Transelectrica pentru HotNews. ro. Imediat dupa dezvaluirea acestui caz, Carasol a fost demis.

Marius Danut Carasol, acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta, a fost retinut de procurori

Marius Danut Carasol, fostul sef al Transelectrica, a fost retinut de procurori, marti, si va fi prezentat instantei pentru mandat de arestare preventiva. Carasol este acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta si a cauzat un prejudiciu de 460 de mii de lei.

Fostul director al Transelectrica Marius Danut Carasol, retinut de procurori. Este acuzat ca si-a falsificat diploma

Fostul director al Transelectrica Marius Danut Carasol a fost retinut de procurori, marti, pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel.

Fostul presedinte al Transelectrica, Marius Danut Carasol a fost retinut in dosarul de inselaciune

Fostul presedinte al Transelectrica Marius Danut Carasol, care si-a falsificat diploma de studii, a .

Patronul firmei care a facut deratizarea si dezinsectia in blocul unde au murit trei oameni a fost arestat preventiv

Patronul Bistim Dera SRL, firma care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul de locuinte din Timisoara in care au murit doi copii si mama unuia dintre ei, Ioan Sorin Buta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma deciziei magistratilor de la Tribunalul Timis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )