Libnet.ro
UNICEF

18:15

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol, arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals - surse

Antena3 Antena3,
Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol, arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals - surse

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sectorului 1 intr-un dosar in care este acuzat de inselaciune si uz de fals, au anuntat, pentru Agerpres, surse ju. continuă pe Antena3

Fostul sef Transelectrica, Danut Carasol, arestat preventiv Este acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat de procurori ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel post de conducere.

Fostul sef Transelectrica, Marius Danut Carasol, acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer

Anchetatorii au perchezitionat azi resedinta lui Marius Danut Carasol, fostul sef al Transelectrica. Acesta este acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta. Prejudiciul estimat de procurori este de 460 de mii de lei.

Fostul sef Transelectrica, arestat preventiv 30 de zile

Ostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sector.

Scandal de proportii! Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire. Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire Au avut loc trei perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la domiciliul fostului sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, cercetarile fiind pentru folosirea de .

Fostul director al Transelectrica Marius Danut Carasol, retinut de procurori Este acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a ocupa postul de conducere

Fostul director al Transelectrica Marius Danut Carasol a fost retinut de procurori, marti, pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel post de conducere. Procurorii au pus sechestru pe un cont bancar si pe doua imobile ale lui Carasol, pentru recuperarea prejudiciului de 460. 000 de lei. HotNews. ro a scris ca Marius Danut Carasol, seful Directoratului Transelectrica, si-a trecut in CV ca are diploma de inginer diplomat, dupa ce a terminat in 2005 Facultatea de Electrotehnica, in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. insa, diploma ar fi falsa, au declarat surse din Transelectrica pentru HotNews. ro. Imediat dupa dezvaluirea acestui caz, Carasol a fost demis.

Perchezitii vizand un fost functionar public, intr-un dosar privind angajarea frauduloasa intr-o companie de interes strategic. Surse: Vizat e fostul sef al Transelectrica, Danut Carasol

Politistii fac marti dimineata trei perchezitii in Bucuresti si in Ilfov la locuintele unui fost functionar public, intr-un dosar referitor la angajarea frauduloasa intr-o companie nationala de interes.

Patronul firmei responsabile pentru deratizarea ucigasa din Timisoara, arestat preventiv pentru 30 de zile

Patronul firmei care a efectuat dezinsectia in blocul de pe strada Mioritei din Timisoara, din cauza careia doi copii si mama unuia dintre acestia au decedat, a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia.

Fostul director al Transelectrica Marius Danut Carasol, retinut de procurori. Este acuzat ca si-a falsificat diploma

Fostul director al Transelectrica Marius Danut Carasol a fost retinut de procurori, marti, pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel.

Fostul presedinte al Transelectrica, Marius Danut Carasol a fost retinut in dosarul de inselaciune

Fostul presedinte al Transelectrica Marius Danut Carasol, care si-a falsificat diploma de studii, a .

Patronul firmei care a facut deratizarea si dezinsectia in blocul unde au murit trei oameni a fost arestat preventiv

Patronul Bistim Dera SRL, firma care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul de locuinte din Timisoara in care au murit doi copii si mama unuia dintre ei, Ioan Sorin Buta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma deciziei magistratilor de la Tribunalul Timis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )