Libnet.ro
UNICEF

17:45

Scandal de proportii! Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire

Playtech Playtech,
Scandal de proportii! Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire. Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire Au avut loc trei perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la domiciliul fostului sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, cercetarile fiind pentru folosirea de . continuă pe Playtech

Fostul sef Transelectrica, Danut Carasol, arestat preventiv Este acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat de procurori ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel post de conducere.

Fostul sef Transelectrica, Marius Danut Carasol, acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer

Anchetatorii au perchezitionat azi resedinta lui Marius Danut Carasol, fostul sef al Transelectrica. Acesta este acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta. Prejudiciul estimat de procurori este de 460 de mii de lei.

Fostul sef Transelectrica, arestat preventiv 30 de zile

Ostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sector.

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol, arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals - surse

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sectorului 1 intr-un dosar in care este acuzat de inselaciune si uz de fals, au anuntat, pentru Agerpres, surse ju.

Perchezitii la fostul sef al Transelectrica, banuit ca s-a angajat cu acte false

Politistii efectueaza, marti dimineata, trei perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar privind angajarea unei persoane, cu acte false, la o companie nationala ce are ca obiect de activitate transportul si furnizarea energiei electrice.

Surse: Perchezitii in Bucuresti si Ilfov la fostul sef al Transelectrica, banuit ca s-a angajat cu acte false

In aceasta dimineata, politisti dim cadrul Directiei de Investigare a Criminalitati Economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, efectueaza 3 perchezitii in Bu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )