Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un fotbalist de 24 de ani a fost gasit mort, dupa ce a postat un ultim mesaj sfasietor: Sa nu credeti ca sunt egoist

Antena3 Antena3,
Un fotbalist de 24 de ani a fost gasit mort, dupa ce a postat un ultim mesaj sfasietor: Sa nu credeti ca sunt egoist

Un tanar fotbalist, in varsta de 24 de ani, a fost gasit mort in casa, dupa ce a postat un mesaj sfasietor, in care le cere iertare prietenilor si rudelor. Brendon Holder a transmis un tragic mesaj,. continuă pe Antena3

SOC in lumea medicala: Un celebru CHIRURG, gasit MORT in casa (FOTO)

Caz socant in lumea medicala! Un cunoscut chirurg a fost gasit mort in casa. Mircea Zavate avea 67 de ani si era unul dintre cei mai renumiti medici din zona Moldovei. Fostul sef al Sectiei Chirurgie a.

Descoperire socanta in Bistrita-Nasaud. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost gasit in apropierea unui rau

Cadavrul unei tinere de 21 ani a fost gasit marti seara in apropierea raului Bistrita Ardeleana, in cartierul Viisoara din municipiul Bistrita, cauza decesului urmand sa fie stabilita in urma.

O noua tragedie pe litoral. Un turist a fost gasit fara viata, in Constanta

Seriviciul de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta a fost solicitat joi dupa-amiaza sa acorde primul ajutor unui barbat care s-a inecat in apa marii in zona Plajei Modern din municipiul Constanta, informeaza.

Canada extradeaza un roman care a fost gasit de uciderea unui sportiv in 1992

Curtea Superioara din Toronto a decis sa extradeze in Romania un cetatean de nationalitate romana, care are si cetatenie canadiana, care a fost gasit vinovat de uciderea unui sportiv pe 10 iulie.

Imagini EMOTIONANTE: Un turist strain s-a ratacit in Muntii Semenic dupa ce a ramas fara benzina la ATV. Cum a reactionat atunci cand a fost gasit de autoritati

Un turist strain, in varsta de 18 ani, a plecat la plimbare cu alti doi prieteni, toti de cetatenie straina, pe ATV-uri in localitatea Garana si au pornit spre Cantonul Murgila din masivul.

Un fost medic chirurg din Vaslui a fost gasit decedat in locuinta

Fostul sef al Sectiei de Chirurgie Generala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta si fost presedinte al Colegiului Medicilor Vaslui, medicul Mircea Zavate, a fost gasit decedat, miercuri, in locuinta sa,.

MOARTEA care socheaza ROMANIA: A fost gasit sub o masina cu CAPUL ZDROBIT! Detalii de ultim moment

Descoperire macabra in Galati! Cadavrul unui barbat gasit intr-o balta de sange sub o masina a declantat deschiderea unui dosar penal pentru moarte suspecta. Incidentul a fost raportat prin 112, iar la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )