Libnet.ro
UNICEF

16:00

O noua tragedie pe litoral. Un turist a fost gasit fara viata, in Constanta

Antena3 Antena3,
O noua tragedie pe litoral. Un turist a fost gasit fara viata, in Constanta

Seriviciul de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta a fost solicitat joi dupa-amiaza sa acorde primul ajutor unui barbat care s-a inecat in apa marii in zona Plajei Modern din municipiul Constanta, informeaza. continuă pe Antena3

Un fotbalist de 24 de ani a fost gasit mort, dupa ce a postat un ultim mesaj sfasietor: Sa nu credeti ca sunt egoist

Un tanar fotbalist, in varsta de 24 de ani, a fost gasit mort in casa, dupa ce a postat un mesaj sfasietor, in care le cere iertare prietenilor si rudelor. Brendon Holder a transmis un tragic mesaj,.

Canada extradeaza un roman care a fost gasit de uciderea unui sportiv in 1992

Curtea Superioara din Toronto a decis sa extradeze in Romania un cetatean de nationalitate romana, care are si cetatenie canadiana, care a fost gasit vinovat de uciderea unui sportiv pe 10 iulie.

Descoperire socanta in Bistrita-Nasaud. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost gasit in apropierea unui rau

Cadavrul unei tinere de 21 ani a fost gasit marti seara in apropierea raului Bistrita Ardeleana, in cartierul Viisoara din municipiul Bistrita, cauza decesului urmand sa fie stabilita in urma.

Femeia care a disparut acum 6 zile de la Spitalul de Psihiatrie a fost gasita fara suflare in curtea institutiei (VIDEO)

UPDATE:Femeia disparuta de 6 zile a fost descoperita fara suflare in curtea spitalului. Aceasta a fost gasita cu ajutorul cainilor adusi de fortele de ordine. Politistii efectueaza acum o.

Imagini EMOTIONANTE: Un turist strain s-a ratacit in Muntii Semenic dupa ce a ramas fara benzina la ATV. Cum a reactionat atunci cand a fost gasit de autoritati

Un turist strain, in varsta de 18 ani, a plecat la plimbare cu alti doi prieteni, toti de cetatenie straina, pe ATV-uri in localitatea Garana si au pornit spre Cantonul Murgila din masivul.

Dupa disparitia Stelei Popescu, o noua tragedie zguduie Romania: Din pacate e vorba de indragitul Alexandru Arsinel...

Actorul Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, Stela Popescu, iar problemele de sanatate ale sotiei sale i-au agravat starea. Acesta a evitat cateva luni sa apara in spatiul.

Un fost medic chirurg din Vaslui a fost gasit decedat in locuinta

Fostul sef al Sectiei de Chirurgie Generala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta si fost presedinte al Colegiului Medicilor Vaslui, medicul Mircea Zavate, a fost gasit decedat, miercuri, in locuinta sa,.

MOARTEA care socheaza ROMANIA: A fost gasit sub o masina cu CAPUL ZDROBIT! Detalii de ultim moment

Descoperire macabra in Galati! Cadavrul unui barbat gasit intr-o balta de sange sub o masina a declantat deschiderea unui dosar penal pentru moarte suspecta. Incidentul a fost raportat prin 112, iar la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )