Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fotbalul e distrus de coronavirus: Ce a mai ramas din programul etapei

Adevărul Adevărul,
Fotbalul e distrus de coronavirus: Ce a mai ramas din programul etapei

In mod normal, ar fi trebuit sa asistam la trei partide din play-off si la patru din play-out. Asa ceva nu mai e posibil, in acest moment. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre scandalul absolut monstruos din USR: Doar sandalele si midiile mancate intregi au mai ramas din cariera politica a lui Dan Barna (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cel mai recent scandal de la varful USR unul absolut monstruos, dupa cum l-a numit jurnalistul unde Dan Barna si Ana.

Dosarul fostului ofiter MAI suspectat ca a infectat cu coronavirus mai multe persoane a fost clasat

Dosarul fostului ofiter MAI internat la Spitalul Dimitrie Gerota suspectat ca a infectat cu coronavirus mai multe persoane, membri ai familiei, colegi de serviciu si cadre medicale, a fost clasat pentru ca nu s-a putut stabili cert, cu argumente stiintifice, imprejurarea in care persoana internata s-a infectat si daca aceasta a fost sau nu sursa infectarii cvasi-generalizate din Spitalul de Urgenta Profesor Doctor Dimitrie Gerota.

Cum s-au impartit miliardele din programul UE de relansare economica. Italia va primi cea mai mare suma. Polonia a iesit din negocieri mai castigata decat Spania, a doua cea mai lovita tara de epidemie Cum sunt distribuiti banii alocati Romaniei

In ceea ce s-a dovedit a fi unul dintre cele mai lungi summituri UE, liderii de stat si de guvern din blocul comunitar au reusit sa ajunga la un acord privind planul de relansare economica post-coronavirus si.

CORONAVIRUS |ingrijitoarele romance din Italia ar putea fi testate in masa pentru coronavirus dupa concediul petrecut in Romania

Italienii din regiunea Piemont se tem ca numarul cazurilor de coronavirus ar urma sa explodeze in urmatoarea perioada, dupa ce zecile de mii de lucratori si ingrijitori casnici din Romania in Piemont,.

Coronavirus. Muntenegru instituie din nou starea de urgenta, dupa ce s-a declarat tara libera de Covid-19

Muntenegru a reintrodusstarea de urgentain urma inmultirii accentuate a cazurilor de infectie cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, relateaza agentia EFE. Asta, desi in data de2 iunie.

Investitiile IMM-urilor locale in tehnologie sunt printre cele mai mici din UE

Comisia Europeana a publicat la sfarsitul lunii iunie editia din 2020 a Digital Economic and Society Index DESI), un studiu anual care evalueaza performanta digitala a Europei si urmareste evolutia statelor membre ale UE in ceea ce priveste competitivitatea digitala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )