Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu, despre scandalul absolut monstruos din USR: Doar sandalele si midiile mancate intregi au mai ramas din cariera politica a lui Dan Barna (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre scandalul absolut monstruos din USR: Doar sandalele si midiile mancate intregi au mai ramas din cariera politica a lui Dan Barna (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cel mai recent scandal de la varful USR unul absolut monstruos, dupa cum l-a numit jurnalistul unde Dan Barna si Ana. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Radu Banciu: 30 de ani am vorbit despre pensii, alocatii si turlele bisericilor. Cum voiati acum sa iasa bilantul? (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca romanii vor ajunge sa moara de coronavirus in propriile case, in picioare, pentru ca nici acolo nu vor mai exista paturi. in.

Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp

In urma cu putin timp, Radu Banciu a criticat-o dur pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul despre dezvaluirile facute de stirista Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp Dupa ce pe retelele de socializare criticile au venit in valuri, Andreea Esca luandu-si inima in dinti .

Radu Banciu: Marele mincinos al natiei cere amanarea alegerilor. Cu cat trece timpul, cu atat lumea uita mai mult. Acum te duci cu ura (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de joi a emisiunii Lumea Lui Banciu, ca e cumva de inteles ca Victor Ponta, liderul Pro Romania, sa se pronunte in favoarea amanarii alegerilor locale. Nu pentru ca in.

Radu Banciu, dupa numarul record de cazuri noi: Suntem in lumea buna? Suntem! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, unde a fost stabilit un nou record negativ 1. 112 cazuri noi de COVID-19.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: E un fas colosal acest vaccin, el nu va lamuri nimic si va trebui sa convietuim cu aceasta boala probabil inca un deceniu (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca vaccinul pentru tratarea COVID-19 nu va veni atat de repede pe cat anticipeaza unii si in niciun caz nu va pune capat.

Radu Banciu: Cum isi imagineaza tovarasul Badulescu, ca altfel nu putem sa ii spunem, ca il va invinge vreodata pe acest Cassius Clay de Sectorul 3? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, faptul ca Aurelian Badulescu, actual viceprimar al Capitalei, ar intentiona sa candideze la Primaria Sectorului.

Radu Banciu: Darius Valcov dormea pe Picasso si Rembrandt, iar acum sta la un hotel de doi bani din Bulgaria. Gurile rele spun ca ori nu mai are gologani, ori il doare in cot (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, informatia ca Darius Valcov se afla in statiunea de pe litoralul bulgaresc Nisipurile de Aur, unde era si la momentul.

Radu Banciu: Un om inteligent nu poate sa intre in politica. De 30 de ani, Romania e condusa numai de prosti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, ca in Romania oamenii inteligenti nu au nicio sansa sa intre in politica. De 30 de ani, tara e condusa de prosti si populisti,.

Ce mesaj are Radu Banciu pentru Catalin Radulescu. Deputatul PSD a fost amendat pentru ca n-a purtat masca intr-un spatiu comercial si a jignit un politist (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia deputatului PSD Catalin Radulescu, care a fost amendat pentru ca nu purta masca intr-un spatiu comercial, dar si.

Radu Banciu: Darius Valcov, colectionar de condamnari in prima instanta. Nu mai e niciun dubiu ca miroase a puscarie in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, condamnarea de 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare primita intr-un alt dosar de coruptie de Darius Valcov,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )