Libnet.ro
UNICEF

22:15

SUA retrag o reglementare care a fi redus si mai mult vanzarile Huawei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA retrag o reglementare care a fi redus si mai mult vanzarile Huawei

Departamentul pentru Comert a retras o regula care ar fi restrans si mai mult vanzarile Huawei Technologies, in urma ingrijorarilor Pentagonului ca masura ar afecta afacerile americane, au declarat persoane apropiate situatiei, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

SUA retrag o reglementare care ar fi redus si mai multvanzarile Huawei, in urma ingrijorarii exprimate de Pentagon

Departamentul pentru Comert a retras o regula care ar fi restrans si mai mult vanzarile Huawei Technologies, in urma ingrijorarilor Pentagonului ca masura ar afecta afacerile americane, au declarat persoane apropiate situatiei, transmite Reuters.

INFOGRAFIE Virusul misterios din China poate suferi mutatii si se poate raspandi mai mult

Numarul deceselor provocate de infectarea cu virusul 2019-nCoV, descoperit in China, a ajuns la 9, iar oficialii din aceasta tara avertizeaza ca el poate suferi mutatii si ca se poate raspandi mai mult.

Moldoveni, munteni sau ardeleni: Cine contribuie mai mult la economie, la 161 de ani de la Mica Unire

Acum 161 de ani, romanii din Moldova si Tara Romaneasca alegeau sa se uneasca, cu gandul la un stat unitar, cu drepturi si avantaje egale pentru toti locuitorii. Anii au trecut si, dincolo de politica, de unirea administrativa si de legaturile sociale, din punct de vedere economic, al investitiilor regionale si al infrastructurii, unirea a intarziat sa apara. Nici acum, dupa 161 de ani, nu avem nici macar un drum fezabil care sa lege cele doua provincii, iar caile feroviare se destrama pe zi ce trece, arata o analiza a companiei de consultanta Frames.

Virusul ucigas din China poate suferi mutatii si se poate raspandi mai mult

Numarul deceselor provocate de noul coronavirus a crescut miercuri in China, unde autoritatile au anuntat nouamorti si au avertizat ca virusul ar putea suferi mutatiisi s-ar putea raspandi mai usor, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )