Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO: 10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea I)

România Liberă România Liberă,
FOTO: 10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea I)

Ceasurile de mana nu se mai folosesc cum se intampla mai demult, insa mai exista unii oameni care le acorda importanta. Modelele pe care vi le vom prezenta mai jos sunt absolut deosebite, cu designuri noi, potrivite pentru era moderna in care traim si sunt menite sa ne mentina iubirea si pasiunea pentru ceasuri. continuă pe România Liberă

FOTO Cele mai uimitoare arhitecturi din China

Chiar daca nivelul de poluare din multe orase chineze atrage atentia internationala, Beijingul se poate mandri cu unele dintre cele mai uimitoare arhitecturi din ultimul deceniu, scrie The Huffington Post.

Eurostat: Romania - printre cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania are printre cele mai accelerate cresteri de preturi din Uniunea Europeana, inregistrand in luna iulie 2014 o rata medie a inflatiei de 1,4% pe ultimele 12 luni, exprimata in functie de indicele mediu armonizat al preturilor de consum, potrivit datelor publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat.

FOTO Statiunea Brela din Croatia, renumita pentru una din cele mai frumoase plaje din Europa

In localitatea Brela, din Croatia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde linia tarmului se intinde pe distanta a 5 kilometri si jumatate.

FOTO Ghidul cocktailurilor de vara: cele mai bune retete din 2014

Intr-o zi torida de vara, nimic nu poate fi mai relaxant decat un cocktail rece si aromat. Fie ca va ganditi sa-l preparati acasa sau sa-l savurati la o terasa, iata care sunt recomandarile venite din partea barmanilor.

Madonna a implinit 55 de ani! Iata cele mai spectaculoase schimbari de stil din cariera!

Madonna a implinit ieri 55 de ani, iar milioane de fani au sarbatorit-o in intreaga lume. Regina Muzicii Pop are la activ o cariera impresionanta marcata de o multitudine de schimbari de stil. Iata cateva dintre cele mai interesante.

Gamescom - Primele impresii despre doua dintre cele mai asteptate jocuri: The Evil Within si DriveClub pentru Sony PS4

Noi suntem la Gamescom 2014 sa testam cele mai noi jocuri si sa va aducem informatii noi din acest domeniu. Deocamdata, publicam primele impresii despre The Evil Within si DriveClub, care va fi oferit exclusiv pe consolele Sony Playstation 4.

Povestea din spatele unor locuinte uimitoare: proiectul bucurestean Urban Spaces, in finala uneia din cele mai cunoscute competitii mondiale de arhitectura

Proiectul rezidential Urban Spaces, de pe strada Dogarilor din Capitala, este una dintre cele mai apreciate constructii din Bucuresti la nivel de arhitectura. In iulie proiectul a castigat Anuala de Arhitectura, acum este in finala Bienalei de.

FOTO The Huffington Post: cum este sa traiesti in Moldova, una dintre cele mai sarace tari europene

Americanii de la The Huffington Post au publicat o serie de fotografii care ilustreaza conditiile grele de trai din Republica Moldova. Imaginile sunt parte a unui proiect fotografic intitulat Tara fara parinti si prezinta copii ramasi singuri in Moldova dupa ce parintii au plecat la munca in strainatate.

FOTO Cele mai frumoase ilustrate retro cu orasele si statiunile Hunedoarei. Imagini rare de vacanta, in anii 1960

Judetul Hunedoara a excelat dintotdeauna la capitolul atractii turistice. Ca marturii ale modului in care erau prezentate acestea, in anii 1960 si 1970, stau o serie de ilustrate ce prezinta cele mai frumoase locuri din zona Hunedoarei.

VIDEO Interpretarea viselor: ce spun cele mai frecvente 10 cosmaruri

Visele inca raman un teren putin cunoscut, cercetatorii din lumea intreaga incercand sa inteleaga cum apar si mai ales de ce, cosmarurile fiind unele dintre cele mai studiate fenomene nocturne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )