Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO. 10 manastiri superbe din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO. 10 manastiri superbe din lume

Fie ca esti o persoana religioasa sau nu, nu poti sa nu te minunezi de aceste 10 manastiri din toata lumea care iti iau rasuflarea, chiar daca doar din perspectiva arhitecturala, daca nu dintr-o exaltare spirituala. continuă pe România Liberă

FOTO INCREDIBILE: Cum arata cele mai frumoase si bizare plaje din lume

Galeria de mai sus contine o serie de imagini incredibile cu cele mai frumoase si neobisnuite plaje din lume.

FOTO Cele mai spectaculoase cladiri din lume

Arhitecti din 40 de tari vor prezenta cele mai frumoase proiecte de cladiri din lume la Festivalul International de Arhitectura de la Singapore. Publicatia Business Insider le prezinta pe cele mai spectaculoase dintre ele.

FOTO Cladiri spectaculoase din lume

Arhitecti din 40 de tari vor prezenta cele mai frumoase proiecte de cladiri din lume la Festivalul International de Arhitectura de la Singapore. Publicatia Business Insider le prezinta pe cele mai spectaculoase dintre ele.

Cel mai tranzactionat fruct din lume, in pericol: ce tari vor suferi cel mai mult daca sunt afectate culturile

Bananele sunt cele mai tranzactionate fructe din lume, potrivit organizatiei non-profit Banana Link. Wall-Street Journal a realizat un top al celor mai mari importatori de banane la nivel global, raportand volumul importurilor la numarul de locuitori.

Tesla Motors va construi cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada

Tesla Motors a decis sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada, stat care i-a oferit facilitati fiscale in valoare de pana la 1,3 miliarde de dolari, estimand ca proiectul va genera o crestere a economiei regiunii cu.

Topul celor mai apreciate destinatii din lume; Romania, pe locul 67

Romania ocupa pozitia 67 in topul celor mai apreciate destinatii turistice din lume, pe primul loc fiind Costa Rica, conform studiului The Global Tourism Monitor, realizat de Mercury Research impreuna cu Global Market Research.

Romania, in topul celor mai apreciate destinatii turistice din lume

Romania ocupa locul 67 in topul celor mai apreciate 84 de destinatii de turism din lume, conform unui studiu realizat de The Global Tourism Monitor, citat de Agerpres. in fruntea clasamentului este Costa Rica, iar pe ultimul loc este Tunisia.

FOTO Cele mai periculoase drumuri din lume urmate de copii in numele educatiei scolare

Spre fericirea unora si nefericirea altora, scoala incepe in doua saptamani. Este important de tinut minte, insa, faptul ca in unele colturi ale lumii, mersul la scoala este un lux pentru care copiii se lupta din greu.

Faze tari: Oamenii-himera, mutantii care traiesc nedetectati printre noi; Top 10 cele mai stranii locuri din lume; Cazul bizar al tanarului care s-a trezit din coma vorbind perfect chineza, dar incapabil sa-si aminteasca limba materna

Morminte profanate la Cernica. Un preot din localitate, acuzat ca dezgroapa mortii si ii arunca in spatele cimitirului. Comuna Cernica, din llfov, e zguduita de un scandal imens. Unul dintre preoti este acuzat ca dezgroapa mortii. Ce tare! Dai 816 lei sa-si ceara altul scuze pentru tine. Niponii sunt mult prea mandri pentru a-si cere scuze daca au gresit. De aceea, in Japonia, au fost infiintate agentii care, contra unei sume de bani, trimit angajati sa ceara scuze in.

O recunoasteti? Este una dintre cele mai sexy femei din lume

Au trecut doar doua saptamani de cand a devenit din nou mama, dar se dovedeste curajoasa si a iesit in lume, chiar daca nu a revenit la silueta de vis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )