Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO 425 de elevi din Targoviste se bat pe Marul de aur

Adevărul Adevărul,
FOTO 425 de elevi din Targoviste se bat pe Marul de aur

Luni, 20 mai, la Scoala Gimnaziala Matei Basarab Targoviste, va avea loc concursul de creatie plastica Marul de aur, la care vor participa 425 de elevi din invatamantul primar. Actiunea vizeaza constientizarea in randul elevilor a unei alimentatii sanatoase, bazate pe consumul de fructe si legume proaspete. continuă pe Adevărul

5 liceeni romani vor concura cu elevi din Belgia, Italia si Olanda in finala unei competitii europene de tehnologie

Cinci elevi din Constanta s-au calificat in finala europeana a unei competitiei care incurajeaza tinerii sa isi aplice cunostintele in domeniile Stiintei, Tehnologiei, Ingineriei si Matematicii STEM) si sa isi dezvolte creativitatea si aptitudinile antreprenoriale. Elevii castigatori vor participa la finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge 2019, care se va desfasura la Bruxelles, unde vor concura impotriva castigatorilor finalelor nationale din celelalte trei tari participante: Belgia, Italia si Olanda.

Furt iesit din tipare la spitalul din Targoviste

Un furt iesit din tipare a avut loc la spitalul judetean din Targoviste. Un batran de 80 de ani a venit sa-si trateze problemele financiare si nu pe cele de sanatate. Hotul de ocazie a sustras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )