Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTO Accident rutier in municipiu: trei copii si un adult au ajuns in spital

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident rutier in municipiu: trei copii si un adult au ajuns in spital

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-o intersectie din municipiul Hunedoara. in urma impactului dintre un microbuz si un autoturism, trei copii si un adult au ajuns in spital. continuă pe Adevărul

FOTO Accident rutier in municipiu, produs de un sofer baut. Trei copii si un adult au ajuns in spital

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-o intersectie din municipiul Hunedoara. in urma impactului dintre un microbuz si un autoturism, trei copii si un adult au ajuns in spital.

FOTO Accident rutier pe Autostrada A1: un autotren s-a rasturnat dupa ce a lovit un camion aflat pe banda de urgenta

Un accident rutier s-a petrecut, marti, pe Autostrada Orastie - Sibiu. Un autotren s-a rasturnat dupa ce a lovit un camion care stationa pe banda de urgenta.

Accident rutier la Drochia. Un barbat a adormit la volan si a ajuns cu masina intr-un copac

Un barbat de 35 de ani a fost internat in spital dupa ce a adormit l-a volan si s-a ciocnit violent de un copac. Accidentul rutier s-a petrecut in dimineata zilei de miercuri, 14 martie, in satul Pelinia, Drochia.

FOTO Accident rutier grav pe bulevard. Sapte oameni au fost raniti, in impactul frontal dintre doua masini

Doua autoturisme s-au ciocnit in Petrosani dupa ce un sofer a intrat pe contrasens, iar in urma impactului sapte persoane, printre care si un copil, au fost ranite.

S-a urcat la volan aproape in coma alcoolica si a provocat un accident rutier. Alti trei soferi au fost prinsi bauti

Un barbat de 38 de ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, acesta fiind depistat in trafic cu o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Bucuresti: Accident rutier grav in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate. Patru persoane incarcerate

Un grav accident rutier a avut loc duminica seara in zona Baneasa din Capitala. Trei autoturisme au fost implicate, iar patru persoane au fost incarcerate, trei dintre ele nefiind constiente. in total, cinci.

FOTO Grav accident rutier in Vaslui: un mort si patru raniti

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara la iesirea din municipiul Vaslui, spre Bacau. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru salvarea victimelor.

FOTO Grav accident rutier in Vaslui: un barbat de 34 de ani a murit, iar o tanara de 18 ani este in coma, dupa ce un sofer beat a intrat pe contrasens

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara la iesirea din municipiul Vaslui, spre Bacau. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru salvarea victimelor.

Arizona: O mireasa a fost arestata dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier pe drumul spre propria nunta (FOTO)

O mireasa din sudul Arizonei a fost arestata dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier pe drumul spre nunta ei, aceasta fiind suspectata pentru conducerea unui vehicul sub influenta unor substante care.

Pedeapsa record pentru un accident rutier. Vinovatul, condamnat la 19 ani si opt luni de inchisoare

Claudiu Pasnicu, acuzat ca a provocat un accident rutier grav la inceputul anului 2017, soldat cu moartea a doua persoane, a fost condamnat definitiv miercuri la 19 ani si opt luni de inchisoare. El a fost gasit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )