Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO Arnold Schwarzenegger a fost operat la inima pentru a doua oara. Cum se simte actorul

Adevărul Adevărul,
FOTO Arnold Schwarzenegger a fost operat la inima pentru a doua oara. Cum se simte actorul

Arnold Schwarzenegger se simte fantastic dupa o operatie pentru inlocuirea unei valve aortice, a doua operatie la inima la care este supus in ultimii doi ani, scrie Variety, citat de news. ro. continuă pe Adevărul

Arnold Schwarzenegger, dupa a doua operatie pe cord. Ma simt fantastic

Actor american Arnold Schwarzenegger in varsta de 73 de ani, a fost supus unei noi interventii chirurgicale pe cord, dupa cea din 2018, pentru a i se puneo noua valva pulmonara, conformDaily Mail,.

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Presedintele polonez Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dar se simte bine, a anuntat Blazej Spychalski, ministrul pentru administratia prezidentiala, sambata, pe Twitter, potrivit.

Brigitte Macron a fost testata negativ pentru infectia cu coronavirus: Sotia presedintelui francez iese din izolare

Prima doamna a Frantei, Brigitte Macron, a fost testata negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza Le Figaro, citand persoane din anturajul acesteia. Sotia presedintelui Emmanuel Macron a intrat in.

Nicusor Dan si Dacia care a fost data spaga pentru o adresa de mail. Aduceam blugi din Turcia si

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei ales, este un personaj pitoresc si, uneori,plin de neprevazut. Recent, a fost invitatul lui Andi Moisescu, si a povestit despre lucruri din tineretea si studentia sa. Nicusor Dan dezvaluiri din studentie Noul primar al Bucurestiului nu si-a preluat inca mandatul, acuzand fostul detinator al acestei functii de multe probleme.

Franta extinde starea de urgenta sanitara pentru doua treimi din populatie: Al doilea veal este in plina desfasurare. Situatia e foarte grava

Franta si-a extins joi, la aproximativ doua treimi din populatie, starea de urgenta sanitara, iar ministrul belgian de externe a fost internat in terapie intensiva cu COVID-19, pe masura ce al doilea val de pa.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )