Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO:Atlanti si cariatide din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
FOTO:Atlanti si cariatide din Bucuresti

Cariatidele sunt binecunoscute, ca figurile feminine ce par a sprijini pe cap structura arhitecturala de deasupra lor, insa contrapartea lor masculina, atlantii, sunt mai putin notorii. Bucurestiul vechi contine o frumoasa multitudine de caritatide si atlanti, ce pot delecta ochii oricarui vizitator interesat in istoria arhitecturala. continuă pe Adevărul

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului in Gara de Nord din Bucuresti

Un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren, in Gara de Nord din Bucuresti, potrivit unor oficiali din Politie citati de Mediafax.

Tragedie in Gara de Nord din Bucuresti. Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului

Un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren, in Gara de Nord din Bucuresti, potrivit unor oficiali din Politie, citati de Mediafax. Incidentul.

Guvernul Ponta a crescut de 6 ori fondurile alocate ambulantelor private din Bucuresti

Au trecut doar doi ani si jumatate de cand Raed Arafat demisiona de la Ministerul Sanatatii, acuzand guvernul Boc ca doreste privatizarea sistemului de urgenta. Astazi, guvernul Ponta a marit de 6 ori valoarea contractelor incheiate intre stat si firmele private de ambulanta din Bucuresti. Doua companii de bodyguarzi sunt printre cele mai castigate. Bucurestiul nu este singurul oras mare unde firmele de ambulante private vor putea accesa mai multe fonduri publice.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )